Udgivet: 19 august 2021 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Du er ikke alene!


Den 28. juli 2021 havde 29% af befolkningen i Canada ikke modtaget Covid-19 vaccination og 14 % havde kun fået det første stik. I USA og EU havde under halvdelen af befolkningen modtaget den fulde dosis. Selv i Israel, ”verdens laboratorium”, ifølge Pfizer, var en tredjedel fuldstændig uvaccineret.
Politikere og medier verden over, messer et enslydende mantra der anbefaler vaccination, og dækningen af ”pandemien” er nu begyndt at fremstille de uvaccinerede som selve årsagen til de problemer, der er opstået i kølvandet på 18 måneders frygtskabelse og lockdowns. Det er på tide at kaste lys på dette mørke.
Det er fuldstændigt rimeligt og legitimt at sige NEJ til en ”vaccine” der ikke er færdigtestet og uden pålidelig og fuldgyldig videnskabelig dokumentation. DU har ret til at være din egen krops beskytter, ved ikke at modtage behandling med denne injektion, hvis DU finder det nødvendigt. DU har ret til at sige nej til overgreb som angriber din værdighed, din integritet og kropslige autonomi. Det er DIN krop og DU har ret til at at vælge hvad der er godt for den. DU har også ret til at kæmpe imod massevaccination af børn i skolen.
DU har ret til at stille spørgsmål til, om et frit og informeret samtykke overhovedet er muligt under nutidens omstændigheder. Langtidseffekterne er ukendte, ligesom de trans-generationelle er det. Den vaccine-inducerede de-regulation af kroppens naturlige immun system er også ukendt. De fulde potentielle skadevirkninger er også ukendte idet indrapportering af bivirkninger er forsinkede og ufuldstændige, men også inkonsekvente, grundet forskellige sundhedsmæssige områder. Du er mål for mainstream-mediernes og regeringernes sociale-og adfærdspsykologiske engineering kampagner, uretfærdige love og politikker, samarbejdende arbejdsgivere og de sociale mediers gangstere og bødler. DU bliver fortalt at DU er problemet og årsagen til at verden ikke kan vende tilbage til normaltilstanden, med mindre DU bliver vaccineret. DU bliver ondskabsfuldt synde båret af propaganda og presses sikkert også af andre omkring dig. Men husk; Der er INTET galt med dig,- tværtimod!
DU bliver ukorrekt beskyldt for at være udklægnings-fabrik for nye varianter af Sars-Cov-2, når det, ifølge ledende videnskabsfolk, rent faktisk forholder sig således, at dit naturlige immun system genererer en markant større immunitet overfor de øvrige komponenter i virusset. Dette fremmer markant din beskyttelse mod en lang række virale varianter og forhindrer at du spreder disse til andre. DU er berettiget til at kræve uafhængige peer-reviewede undersøgelser, der ikke er sponsoreret af multinationale farmaceutiske virksomheder. Samtlige af de fagfællebedømte undersøgelser som omhandler kortsigtet sikkerhed og effekt, er blevet finansieret, organiseret, koordineret og støttet af de store medicinske profit-virksomheder, og ingen af undersøgelses-dataene er blevet offentliggjort eller tilgængelige for forskere, der ikke arbejder for disse virksomheder.
DU har ret til at stille spørgsmål til de foreløbige resultater af vaccinetests. De hævdede høje værdier af relativ effekt er nemlig skabt på baggrund af et lille antal tidsbestemte ”infektioner”. Undersøgelserne er heller ikke blind-testet, hvor folk der gav injektionerne ikke vidste eller kunne udlede, om de injicerede den eksperimentelle vaccine eller placebo. Dette er ikke en videnskabelig accepteret metode når man skal teste vacciner.
DU har ret til at bede om mangfoldighed hvad angår videnskabelige meninger.
Ligesom i naturen har vi brug for en polykultur af information og fortolkninger. Men det har vi ikke lige nu.
At vælge vaccinen fra, er at give plads til fornuft og gennemsigtighed indtil ansvarligheden dukker op. DU har ret til at stille spørgsmålet: Hvad kommer som det næste, hvis vi vælger at bortgive autoriteten over vores egen krop?
Bliv ikke skræmt. DU viser nemlig modstandskraft, integritet og vedholdenhed. DU møder andre i dit lokalsamfund som kender dit perspektiv og DU hjælper dem med at fremme den videnskabelige ansvarlighed, moral og etik og ikke mindst ytringsfriheden, som vores samfund har brug for, for at trives. Vi er mange der står og går sammen med DIG……..

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welch, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vibrik, PhD
Valentina Capurri, PhD

Oversættelse: KIS-redaktionen.