Udgivet: 24 august 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Isac Boman – 23. august 2023

Pierre Poilievre, leder af Canadas konservative parti og premierministerkandidat, lancerede for nylig et voldsomt angreb på premierminister Justin Trudeau, de canadiske mainstream-medier og den ultra-globalistiske lobbygruppe World Economic Forums destruktive indflydelse på samfundsudviklingen.

Det er på høje tid, at vi afviser den globalistiske Davos-elite og i stedet omfavner almindelige menneskers sunde fornuft” skriver Poilievre blandt andet i et brev forud for den kommende valgkamp.

Trudeau`s medier er desperate efter at stoppe hans fortsatte fald. I dag skrev CBC-nyhedstjenesten CP en artikel om mig, fordi jeg vovede at kritisere World Economic Forum – en gruppe multinationale erhvervsledere og magtfulde politikere, der fremmer deres egne interesser.

Jeg arbejder for folket i dette land og vil bringe vores demokrati hjem – uden at undskylde,” proklamerede han på X (tidligere Twitter).

Baggrunden

Baggrunden er, at Poilievre blev omtalt som en “konspirationsteoretiker” af det skattefinansierede CBC og The Canadian Press efter at han påpegede World Economic Forums store indflydelse på regeringerne, i formelt suveræne nationer. Han har også lovet, at ingen af ​​hans mulige ministre vil deltage i nogen WEF-arrangementer.

Det er på høje tid, at vi afviser den globalistiske Davos-elite og i stedet tager almindelige menneskers sunde fornuft til sig”, lød det blandt andet i en mail, som hans medarbejdere sendte ud for at samle penge og støtte ind, til den kommende valgkamp.

Det konservative parti har også udsendt e-mails med en undersøgelse, der spørger vælgerne om de mener, at Justin Trudeau skal arbejde for den canadiske arbejderklasse eller for World Economic Forum.

“Der vil ikke være obligatorisk digitalt ID i dette land, og jeg vil forbyde alle mine ministre og øverste regeringsembedsmænd enhver involvering i World Economic Forum”, har Poilievre også erklæret.

Canadiske mainstream-medier og politiske modstandere beskylder til gengæld Poilievre for at være en “anti-videnskabelig populist”, og, at han spreder “konspirationsteorier” der “flirter med højreekstremistiske elementer”.

Trudeau er en marionet

Nya Dagbladet har tidligere berettet om, hvordan Justin Trudeau blev omtalt af World Economic Forums grundlægger Klaus Schwab som en fremragende discipel, der har gennemgået organisationens lederprogram.

Alle har været unge globale ledere ved World Economic Forum. Men det, vi er meget stolte af lige nu, er den unge generation som premierminister Trudeau, Argentinas præsident og så videre, at vi trænger ind i regeringerne” sagde han i 2017.

Trudeaus bror Kyle Kemper har også vidnet om, at premierministeren er at betragte som en “marionetdukke”, der tager imod ordrer fra globalister.

“Han er ansigtet og den førende talsmand for Canadas regering, men alle de politikker og initiativer der driver denne fortælling, som han fortsætter med at sprede, og som efter min mening er anti-canadisk og anti-frihedsorienteret, kommer fra toppen, fra grupper som World Economic Forum, Council of Foreign Relations og Bilderberg-gruppen” siger Kemper

Kilde

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: The Canadian Press/Sean Kilpatrick

KIS-redaktionen