Udgivet: 6 juli 2024 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen: Læger og videnskabsfolk fra hele verden har skrevet under på en erklæring kaldet THE HOPE ACCORD, hvori de opfordrer til en total suspension af de farlige mRNA-injektioner.

Det er det første initiativ som har til formål at samle alle kritiske og bevidste kræfter i verden, fra professionelle sundhedspersoner og forskere, til bekymrede borgere. Du kan skrive under her hvis du ikke kan vente.

Befolkninger over hele jorden har modtaget disse mRNA-injektioner efter at de er blevet markedsført med frygt og løgne. De er blevet kaldt for vacciner, men er i virkeligheden nærmere genterapi, noget som medicinalindustrien allerede har indrømmet. EU måtte tilmed lave en nødgodkendelse som tillod GMO-vacciner inden udrulningen i 2020.

Overdødeligheden i lande med høj vaccinationsrate er tilsvarende høj og det er ufatteligt at ingen politikere i Danmark har bragt dette til tinge endnu.

Hvor lang tid skal vi vente på at medier og politikere tager disse og andre eksperter alvorligt??? Data lyver ikke.

Vi bringer herunder en artikel fra dailysceptic.org skrevet af Will Jones.

Den fortæller om hundredvis af læger og videnskabsfolk der har skrevet under på en erklæring der opfordrer til fuldstændig suspension af de farlige mRNA-injektioner.

Alle kan skrive under, så fat pennen og bidrag med det du kan hvis du er læge, forsker eller blot en bekymret borger. Link til underskriftindsamlingen finder du HER,- og husk:

Alt har betydning!

KIS-redaktionen har dags dato downloadet erklæringen som kan læses/downloades herunder i sin fulde længde.

Hundredvis af læger og videnskabsfolk underskriver erklæring, der kræver suspension og undersøgelse af mRNA-vacciner

Af Will Jones – 5. juli – 2024

Hundredvis af læger og videnskabsmænd fra hele verden har underskrevet en erklæring, der opfordrer til suspension og undersøgelse af mRNA Covid-vacciner på grund af alvorlige bekymringer om deres sikkerhed og effektivitet.

Erklæringen, kaldet Hope Accord, blev udgivet i denne uge og fik hurtigt næsten 3.000 underskrifter. Disse omfattede påtegninger fra over 200 læger, 300 andre sundhedsprofessionelle og over 100 videnskabsfolk og akademikere, hvor alle underskrifter blev verificeret for at sikre, at de er fra rigtige og kvalificerede mennesker.

Erklæringen, som også opfordrer til anerkendelse og støtte til de vaccine-skadede, omhandler fem nøgleprioriteter:

  • 1. Øjeblikkelig suspension af COVID-19 mRNA-vaccineprodukter: Den siger, at alle mRNA-vaccineprodukter bør suspenderes øjeblikkeligt på grund af en voksende mængde af beviser, der tyder på en sammenhæng mellem udrulningen af ​​vaccinen og alarmerende tendenser i skader og overdødelighed.
  • 2. Omfattende reevaluering af COVID-19-vaccinernes sikkerhed og effektivitet: Den kræver uafhængige undersøgelser for grundigt at revurdere sikkerheden og effektiviteten af ​​alle COVID-19-vaccineprodukter, hvilket sikrer gennemsigtighed og fuld offentliggørelse af data.
  • 3. Anerkendelse og støtte til de tilskadekomne fra vacciner: Aftalen understreger behovet for at anerkende og støtte personer, der har fået vaccinerelaterede skader, og give dem den nødvendige lægehjælp og kompensation.
  • 4. Genoprettelse af etiske principper der blev set bort fra, under COVID-19-pandemien: Det kræver en tilbagevenden til kernemedicinsk etik, herunder informeret samtykke, kropslig autonomi og beskyttelse af børn, som alle er blevet kompromitteret i de sidste par år.
  • 5. Håndtering af de grundlæggende årsager til den nuværende krise: Aftalen går ind for en ærlig undersøgelse af de faktorer, der førte til de aktuelle etiske og medicinske spørgsmål, herunder institutionel gruppetænkning, interessekonflikter og undertrykkelse af videnskabelig debat.

Initiativet voksede ud af U.K. People’s Vaccine Inquiry, og begyndte som en udtalelse fra medlemmer af Doctors for Patients U.K., herunder GP Dr. Ayiesha Malik, kirurg Dr. James Royle og kardiolog Dr. Dean Patterson.

Akutlægen Dr. Tim Kelly så behovet for en bredere international etisk erklæring og hentede støtte hos klinikere fra USA, Canada, Sydafrika og Australien.

I en pressemeddelelse sagde arrangørerne, at aftalen “opfordrer det medicinske samfund og politiske beslutningstagere til at revurdere de etiske brud i de seneste år og sikre, at fremtidige sundhedskriser håndteres med større overholdelse af etiske principper og videnskabelig integritet“.

Sundhedspersonale, videnskabsfolk og bekymrede borgere, inviteres til at deltage i bevægelsen ved at tilføje deres underskrift og støtte.

En af verdens bedste hjertelæger Aseem Malhotra, støtter erklæringen i en udtalelse på X:

Jordan Peterson har også bakket op om initiativet og sagt, at selvom han tvivler på, at etik virkelig kan bringes tilbage til medicin, “er disse mennesker værd at støtte“.

Dr. John Campbell har lavet en video, hvor han gennemgår Hope Accord,- som er værd at se.

Kilde

Oversættelse. KIS-redaktionen

Foto: Hope Accord – Daily Sceptic

KIS-redaktionen