Udgivet: 3 august 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Forskning: – mRNA-injektionerne skader immunsystemet‎

‎Forskning: – mRNA-injektionerne skader immunsystemet‎

‎Af‎‎ ‎‎red. PSt‎, 31. juli 2022.

‎En videnskabelig undersøgelse, som er offentliggjort af ‎‎ScienceDirect‎‎ viser, at mRNA-vaccinerne forårsager varig skade på immunsystemet.‎

Forskerne skriver:

  • ‎mRNA-vacciner fremmer vedvarende syntese af SARS-CoV-2 spike-proteinet.‎
  • ‎Spikeproteinet er neurotoksisk, og det svækker DNA-reparationsmekanismer.‎
  • ‎Undertrykkelse af type I interferonresponser resulterer i nedsat medfødt immunitet.‎
  • ‎mRNA-vacciner kan øge risikoen for infektionssygdomme og kræft.‎
  • ‎Codonoptimering resulterer i G-rig mRNA, der har uforudsigelige komplekse effekter‎

‎Resumé‎

‎mRNA SARS-CoV-2 vaccinerne blev bragt på markedet som reaktion på folkesundhedskrisen i forbindelse med COVID-19. Brugen af mRNA-vacciner i forbindelse med infektionssygdomme har ingen præcedens.

De mange ændringer i vaccinens mRNA skjuler mRNA fra cellulært forsvar og fremmer en længere biologisk halveringstid og høj produktion af spikeprotein. Immunresponset på vaccinen er imidlertid meget forskelligt fra en SARS-CoV-2 infektion.

I denne artikel præsenterer vi bevis for, at vaccination inducerer en dyb svækkelse i type I interferonsignalering, hvilket har forskellige negative konsekvenser for menneskers sundhed. Immunceller, der har absorberet vaccine nanopartikler, frigiver et stort antal exosomer, der indeholder spike-protein i omløb sammen med kritiske mikroRNO’er, der inducerer en signalrespons i modtagerceller på fjerne steder.

Vi identificerer også potentielle alvorlige forstyrrelser i den regulatoriske kontrol af proteinsyntese og kræftovervågning. Disse forstyrrelser har potentielt en årsagssammenhæng med neurodegenerativ sygdom, myokarditis, immuntrombocytopeni, Bells parese, leversygdom, nedsat adaptiv immunitet, nedsat DNA-skaderespons og tumorigenese.

Vi fremfører beviser fra VAERS-databasen, der understøtter vores hypotese.

Vi mener, at en omfattende risikovurdering af mRNA-vaccinerne sætter spørgsmålstegn ved dem som værende positive bidragydere til folkesundheden.‎

‎Studie fastslår: Vacciner kan forårsage varige ændringer i DNA‎

‎I et videnskabeligt studie foretaget på Lunds Universitet i Sverige søgte forskerne at finde ud af, om COVID-19 mRNA vaccinen, udviklet af Pfizer og BioNTech, kunne forårsage varige ændringer i det genetiske materiale i den vaccinerede. Undersøgelsen er publiceret her:‎

‎Studiets rystende konklusion er:‎

Vores resultater indikerer en hurtig optagelse af BNT162b2 i human lever kimcelle Huh7, hvilket fører til ændringer i LINE-1 ekspression og distribution. Vi viser også, at BNT162b2 mRNA omvendt transskriberes intracellulært til DNA så hurtigt som 6 timer efter BNT162b2 eksponering.‎

‎Eller på godt dansk: ‎‎Ja, og det går stærkt!‎

Oversættelse: KIS-redaktionen.