Udgivet: 16 marts 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen: Ahhh….. ju-huuu….YES!! Det er som at få frisk luft og fornyet energi til det videre arbejde. Godt gået af BBB og bondebevægelsen i Holland. Endelig ser vi et politisk parti skabe parlamentarisk indflydelse og modstand overfor vanvittige globalistiske planer om bl.a. at udfase landbruget i Holland,- så der kan blive plads til mere GMO og insekter på tallerkenen. Må protesterne brede sig til andre lande! Godt at den hollandske befolkning ikke finder sig i at blive kostet rundt og kommanderet med og viser deres utilfredshed ved stemmeurnerne. Også godt med klimarealisme. Glæder mig til at se hvordan det kommende valg i DK kommer til at forløbe. Har på fornemmelsen at nogen får sig en slem og berettiget overraskelse……

Af Will Jones – 16. marts 2023 – Daily Sceptic

Et bonde-protestparti med stor vrede over nye grønne love, sejrede med chokerede hollandsk valgresultat. Det fik dets leder til at spørge: “Medborgere, hvad fanden skete der?” The Telegraph har mere om sagen.

Caroline van der Plass og Farmers-Citizen Movement (BBB) forventes at blive en af de to største partier i senatet og får 15 mandater fra slet ikke at have haft nogen før afstemningen.

Venstrefløjspartiet GroenLinks/PvdA forventes også at vinde 15 pladser i kølvandet på flere måneders turbulente bondeprotester mod regeringens planer om at reducere nitrogenudledningen.

Mark Rutte, Hollands premierminister og leder af centrum-højre, insisterede på at hans koalitionsregering ville overleve, efter at dens fire medlemspartier mistede otte af deres tilsammen 32 pladser i senatet, som har i alt 75 pladser.

“Dette er ikke det resultat, vi ønskede,” sagde han efter opgørelsen som viste, at hans VVD-parti var på vej til at vinde 10 pladser.

Hr. Ruttes regering planlægger at opfylde EU’s klimamål ved at reducere husdyrhold og foretage obligatoriske landbrugsopkøb for at reducere kvælstofudledningen fra husdyr og gødning.

Protesterne har tiltrukket sig global opmærksomhed og høstet støtte fra den tidligere amerikanske præsident Donald Trump, såvel som konspirationsteoretikere, der hævder, at bønderne er ofre for et ‘globalistisk’ plan om at stjæle deres jord.

BBB’s sejr betyder, at bønderne kan danne alliancer med andre partier i senatet og blokere for grøn lovgivning i et land der er verdens næststørste landbrugseksportør efter USA.

Vestens regeringer noterer sig – dette er konsekvensen ved stemmeurnerne af at føre ruinerende grønne Net Zero-politikker.

Læs den fulde artikel i The Telegraph HER

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Freedomrockradio.co – Unsplash/ Kenji Elzerman

KIS-redaktionen