Udgivet: 28 april 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af James CorbettThe Corbett Report – 25. april 2023

National Citizens Inquiry er et borgerstyret og borgerfinansieret initiativ, der registrerer vidnesbyrd fra canadiere og eksperter, som undersøger arten, lovligheden og virkningerne af den canadiske regerings COVID-tvangsforanstaltninger og restriktioner.

I det seneste afsnit af #SolutionsWatch taler James Corbett med den frivillige undersøgelses kommunikationsdirektør, Michelle Leduc Catlin, om selve undersøgelsen og hvad den søger at opnå, samt hvordan canadiere og mennesker over hele verden, kan støtte den i sine bestræbelser.

Kilder, shownotes og links – så vel som audio versioner – kan findes her. Tidligere episoder af #SolutionsWatch kan tilgås her og her.

LINK til Video HER

Kilde

Oversættelse: KIS-radaktionen