Udgivet: 2 maj 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af KIS-redaktionen – 2. maj 2023

ABC News nægtede at sende en del af interviewet med Robert Kennedy, Jr., der for nylig annoncerede, at han stiller op for demokraterne som primær udfordrer til Joe Biden. ABC News valgte at censurere dele af interview fordi stationen var uenig i hans kritik af COVID-vaccinerne.

I stedet for at afspille hele interviewet så seerne selv kunne vurdere Kennedys egne ord, valgte ABC News at censurere de steder hvor de var uenige. Journalisten Linsey Davis afsluttede interviewet med en epilog som Kennedy bagefter sagde var en “æreskrænkende ansvarsfraskrivelse”:

Hun sagde:

“Vi bør bemærke, at under vores samtale, fremsatte Kennedy falske påstande om COVID-19-vaccinerne. Vi har brugt vores redaktionelle dømmekraft til ikke at inkludere dele af den udveksling i vores interview,” sagde hun efter interviewet offentliggjort den 27. april.

Skarp, ærlig og frygtløs

USA indleder en ny æra med en Kennedy i politik: Robert Kennedy jr.. Hans far var John F. Kennedys bror og wingman der også blev myrdet og som føjede endnu et trauma til den amerikanske folkesjæl. Kennedy fremstår frygtløs og velvidende at han udfordrer storindustriens tætte forbindelse til statsapparatet i et “korrupt Amerika“. Kennedy siger klart og tydeligt at han vil gøre alt for at ændre denne magtbalance så USA kan blive givet tilbage til borgerne: “Jeg føler at mit land er taget fra mig“, Robert Kennedy jr.

Se og hør interviewet med denne særlige mand der kæmper for hvad han har kært. Han ville i hvert fald få min stemme………

Kilde

Oversættelse: KIS-redaktionen

KIS-redaktionen