Udgivet: 19 november 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Chaos Navigator – 12- november 2023

Ny film på vej – Blue Dot, opfølgeren til The Great Reset – 10 minutters trailer med danske undertekster.

Se traileren til The Blue Dot HER

Massiv censur i hele verden

Den censur vi oplever i disse dage, er alvorlig; YouTube, Vimeo, Instagram og nu WhatsApp censurerer dette indhold. Du kan selv bekræfte det ved at prøve at dele nogle af disse segmenter på WhatsApp. De har implementeret en algoritme, der forhindrer disse oplysninger i at blive delt, og folk i at finde ud af, hvad der sker. Hvis de har censureret det før, fordi der var en meget farlig virus, hvorfor fortsætter de så med at censurere den nu hvor pandemien er overstået? Svaret er enkelt; det har aldrig handlet om en virus!

Se mere på: https://thebluedotmovie.com/ENG/Principal

Lavet af folkene bag The Big Reset

Det er skaberne bag filmen The Big Reset, som har lavet The Blue Dot og de er, efter min mening, de bedste filminstruktører i verden hvad angår produktion af dokumentarfilm om hvad der er foregået siden 2020. The Big Reset var den mest censurerede film i 2022.

The Big Reset blev automatisk 100 % forbudt. Man kunne ikke poste den på Facebook og den havde også NUL resultater på YouTube (i modsætning til den falske limited-hangout film Died Suddenly). The Big Reset blev lavet af en anonym millionær som producerede den for +1 million dollar og havde mange problemer da den blev hacket flere gange og saboteret flere gange under en mislykket crowdfunding. det er den bedste film jeg har set om The Great Reset.

The Great Barrington Declaration

Den Store Barrington-erklæring har over 50.000 underskrifter fra professorer, videnskabsfolk, læger osv. Der er mange organisationer og videnskabsfolk der afslører motiverne bag Covid og lockdowns, som et videnskabeligt gigantisk kriminelt bedrageri. Fra starten var der mange mange internationale eksperter inden for epidemiologi og virologi der protesterede, og de blev SYSTEMATISK CENSURERET og ANGREBET. Censuren er værre end nogensinde. Del denne vigtigste film med alle du kender..

The Big Reset Movie

MUST-See VILDESTE dokumentar hidtil om Corona & The Great Reset

Hundredtusinder af læger, professorer, videnskabsmænd, sundhedspersonale, jurister, etc. – som MASSIVT censureres – går imod den officielle Corona fortælling, og vi møder nogle meget få af dem, i denne fremragende professionelle dokumentarfilm. Den bedste og mest eksplosive dokumentar om hvad der foregår pt.

Se filmen The Great reset HER

Kilde

Foto: W

Oversættelse: KIS-redaktionen

KIS-redaktionen