Udgivet: 23 juli 2018 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

På billedet tv. ses journalist Tommy Hansen, grundlægger af Free21, kort forinden hans død i 2018.Th. Formanden for KIS Bernhard Mikael Hansen. Bestyrelsen af KIS havde denne dag den store glæde og ære at overvære et af hans foredrag og fik en snak med ham efterfølgende.

Foredraget omhandlede følgende spørgsmål:
Findes der en skyggeregering, som har større indflydelse på geopolitiske beslutninger, end politikerne vedkender, og medierne oplyser? Er den vestlige verden nået dertil, at krige startes alene på baggrund af påstande og beskyldninger, udråbt af toppolitikere og ekkoet af de store medier? Er vestlige politikere og medier deres faglige og etiske ansvar bevidst? 

Tommy Hansen blev i 1983 indstillet til Cavling-prisen. Kilderne i Såne er i dag distributører af Magasinet Free21. Æret være hans minde.


Hvad er Free21.
Free21.org blev grundlagt i Berlin, 2014, af typograf, musiker, forfatter, journalist og chefredaktør Tommy Hansen *11.8.1957 † 18.8.2018. Free21.org er et globalt outlet for journalistisk materiale og kvalificeret debat, som har til formål at genskabe en fri presse. 
PDF-dokumenterne fra websitet er Public Domain og kan anvendes, deles og kopieres frit af enhver til alle ikke kommercielle formål. 
Free21.org udgiver i dag et tysk magasin med et fast oplag på cirka 25.000 eksemplarer. I Danmark har Free21 en vision om at udgive et dansk magasin hvert kvartal.
Alle artikler i magasinet er monteret på A4-papir med avistypografi og forsynet med billeder, billedtekster og udførlige kildeangivelser.
Free21.org drives af den almennyttige tyske forening „Verein zur Förderung unabhängiger journalistischer Berichterstattung e.V.“