Udgivet: 14 februar 2019 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Foreningen Kilderne i Såne er i fuld gang med at fylde kalenderen med begivenheder og har til det første arrangement på Kulturværftet den 18. marts, Niels Harrit på programmet med foredraget Det syvende tårn, en skæbnesvanger historie fra nutiden.

Harrit er pensioneret lektor ved Københavns Universitet og har gennem mange år efterforsket de videnskabelige og tekniske forhold, der knytter sig til kollapset af bygning 7, det tredje World Trade Center tårn der styrtede sammen den 11. september 2001, og, som efterfølgende sendte Danmark i krig på et grundlag som i dag anses som værende en løgn. Niels Harrit tilgår i sit foredrag denne frygtelige begivenhed på en videnskabelig og redelig måde og kommer frem til et helt andet resultat end det, der er blevet fremstillet i medierne som værende “den sande” officielle forklaring fra NIST(National Institute of Technology and Science/US).