Udgivet: 4 januar 2020 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Fodnote 257: Dokumentet der Europa i krig og startede strømmen af flygtninge

Alle taler om flygtninge. Men ingen taler om krigen. Ingen vil have flygtningene. Men flygtningene vil gerne hjem som alle andre mennesker. Det kan de bare ikke for deres land er ødelagt af krig.

Danmarks Folketing besluttede d. 14. december, 2001, at deltage i den endeløse destruktion af Mellemøsten, der har stået på lige siden. Det juridiske og moralske grundlag for denne beslutning er imidlertid begravet og maskeret i fodnote 257, i den udredning om beslutningsprocessen, som blev udarbejdet af Københavns Universitet og offentliggjort den 5. februar i 2019.

Det viser sig, at der ikke var noget juridisk holdbart grundlag for at sende de danske soldater afsted. Regeringen gav ikke Folketinget retvis information, forud for beslutningen om at sende danske tropper afsted til Afghanistan.

Denne konklusion er baseret på dokumentation og forklaring som blev givet ved dette foredrag.