Udgivet: 3 februar 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Grand Jury

Hvad er Corona Undersøgelses Komiteen?

Siden midten af juli 2020 har Corona Komiteen foretaget ugentlige og timelange live-vidneafhøringer for at undersøge hvorfor føderale myndigheder og regeringer verden over, har indført ikke før sete restriktioner, som en del af responsen på Corona-virussen. Komiteen har også villet registrere hvilke konsekvenser disse restriktioner har haft, og stadig har, for befolkningerne.

I spidsen for undersøgelserne står advokaten Reiner Fuellmich som er kendt for at have vundet retssager mod bl.a. VW og Deutsche Bank.

Hvis det er første gang du hører om dette vil vi anbefale dig at se en lille video hvor Reiner Fuellmich fortæller om det store arbejde som komiteen har lavet. Advokaterne Antonia Fischer, Viviane Fischer og Dr. Justus P. Hoffmann udgør sammen med Reiner Fuellmich, Corona Komiteen.