Udgivet: 21 februar 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Genetics

Data fra den britiske regering viser, at Covid-19 injektionerne forårsager skade på det medfødte immunsystem, der forværres uge for uge

Af THE EXPOSÉ, 11. februar, 2022

Data fra den britiske regering viser, at Covid-19 injektionerne skader det medfødte immunsystem til et punkt, hvor den ikke-vaccinerede del af befolkningens immunsystem er langt bedre end den fuldt vaccineredes. ‎

Covid-19-tallene for England er udarbejdet af UK Health Security Agency (se ‎‎her‎‎). ‎
‎Deres seneste data er tilgængelige som en pdf download ‎‎her‎‎.‎

‎Side 43 indeholder data om Covid-19 tilfælde i England ud fra vaccinationsstatus fra d. 3. januar til d. 30. januar 2022 og afslører, at størstedelen af tilfældene i januar var blandt de trippelt vaccinerede.‎

Nedenstående diagram viser antallet af Covid-19 ”cases” pr. 100.000 med vaccinationsstatus for hver aldersgruppe over 18 år i England plus det gennemsnitlige antal ”cases” pr. 100.000 for alle voksne i England.

Foruroligende er det, at det højeste antal smittetilfælde gældende for alle aldersgrupper er blandt den dobbeltvaccinerede del af befolkningen, men også antallet vedrørende de trippelt vaccinerede er langt højere end det for den ikke-vaccinerede del af befolkningen. Det er ikke gode nyheder. ‎

‎Nu hvor vi kender smittetallene, kan vi bruge ‎‎Pfizers vaccine-effektivitetsformel‎‎ til at etablere den sande vaccineeffektivitet.‎

‎Smitterate for uvaccinerede – Smitterate for vaccinerede / Smitterate for uvaccinerede = Vaccine effektivitet.

e.g‎‎. Dobbeltvaccinerede 18-80+: 1.846,38 – 5.226,1 / 1.846,38 = minus-183%‎

‎Derfor er den gennemsnitlige sande effekt af Covid-19-vaccinen i England for alle voksne som helhed MINUS-183%. Det betyder, at fuldt vaccinerede voksne er mere tilbøjelige til at blive smittet med Covid-19 end uvaccinerede voksne. Det er resultatet af vaccination af det engelske folk.‎

‎Men vaccine effektivitet er ikke en egentlig måling vedrørende en vaccine, det er et mål for immunsystemets ydeevne/ respons hos en vaccine modtager i forhold til immunsystemets respons hos en uvaccineret person. ‎

‎Vacciner træner immunsystemet til at reagere, og efter træningen, forsvinder de. Hvis du støder på Covid-19-virus efter at være blevet vaccineret, så er det ikke vaccinen, der træder i kraft for at forsvare dig, det er dit vaccineuddannede immunsystem, der skal gå i aktion. Derfor; ‎

‎når myndighederne fortæller dig, at effektiviteten af en vaccine aftager over tid, så er det de virkelig siger, at immunsystemets respons hos de vaccinerede aftager over tid. ‎

‎Men for at finde immunsystemets ydeevne er vi nødt til at ændre den beregning, der bruges til at udregne vaccineeffektivitet lidt og dividere vores svar med enten det største antal af vaccinerede eller uvaccinerede tilfælde. ‎

Smitterate for uvaccineredeSmitterate for vaccinerede / største smitterate for henholdsvis uvaccinerede / vaccinerede = Immunsystem respons.

e.g. Dobbeltvaccinerede 18-80+: ‎‎ 1.846,38 – 5.226,1 / 5.226,1 = minus-65%‎

‎Det betyder i gennemsnit, at fuldt vaccinerede briter i øjeblikket har en 65% lavere immunrespons end de uvaccinerede hvad angår Covid-19, men følgende diagram viser det sande omfang af skaden fordelt efter aldersgruppe også.

‎Med andre ord betyder det, at fuldt vaccinerede mennesker i England kun har 35% effekt af deres immunsystem til at bekæmpe visse klasser af vira og nogle kræfttyper osv.‎

‎Nu ved vi med sikkerhed fra de britiske sundhedsmyndigheders egne tal, at Covid-19 injektionerne skader vores adaptive immunsystem i en sådan grad, at uvaccinerede menneskers immunsystem er langt bedre egnet til at beskytte mod en infektion. Men hvad når det gælder beskyttelse mod sygdom og død?‎

‎Desværre viser samme regeringsdata, at disse vacciner skader immunsystemet i en grad, så en uvaccineret persons immunsystem giver meget bedre beskyttelse mod sygdom og død også. ‎

‎Nedenstående diagram viser Covid-19 dødeligheden pr. 100.000 i forhold til vaccinationsstatus for alle aldersgrupper over 18 år i England, beregnet ud fra antallet af dødsfald, fra “UKHSA Vaccine Surveillance” rapporten og størrelsen af den dobbelt vaccinerede befolkning.‎

‎Den dobbeltvaccinerede befolkning har den højeste dødelighed for alle aldersgrupper pr. 100.000 undtagen aldersgruppen 18-29 år og 40-49 år. På baggrund af erfaring, der viser en forværring for hver uge der går blandt den vaccinerede befolkningsgruppe, må vi desværre forvente, at disse to grupper i de kommende uger også vil udvise samme udvikling. ‎

‎Nu hvor vi kender dødeligheden, kan vi igen bruge Pfizers vaccineeffektivitetsformel til at beregne vaccinens sande effektivitet.‎

‎Covid-19 vaccinernes reelle effektivitet imod dødsfald i England mellem d. 3. januar og d. 30. januar 2022 var helt nede på -110,24% i aldersgruppen over 80 år, -97% i gruppen fra 70-79 år, og gennemsnitlig -98,14% for alle voksne over 18 år.‎

‎‎Herunder ses hvad det betyder, når det drejer sig om immunitetsbeskyttelse imod døden hos den fuldt vaccinerede del af befolkningen.

‎I overensstemmelse med historiske tendenser, der viser, at Covid-19 vaccinerne har forårsaget skader på immunsystemet, der forværres uge for uge, kan vi se, at den laveste immunsystem respons er blandt dem, der blev vaccineret først – dem over 80 år, der fremviser en immunsystem respons på -52,4%, og derefter aldersgruppen 70-79 årige, der viser en immunsystem respons på -49,2%.‎

‎‎Der er dog en bekymrende anomali i disse data, i hvilke vi forventeligt skulle se en positiv immunsystem respons blandt aldersgruppen 30-39 årige på omkring 29%, men i stedet er det i øjeblikket på -15,4%. Der kunne være flere forklaringer på dette, men ingen af dem er gode.‎

‎Enten klarer de 30-39 årige sig virkelig dårligere, eller også klarer alle andre aldersgrupper sig meget værre, end hvad vi får at vide.‎

‎Uanset hvad kan vi være sikre på, at dataene pålideligt fortæller os, at Covid-19 injektionerne ikke kun er ineffektive, men at de beskadiger det medfødte immunsystem til det punkt, hvor en uvaccineret persons immunsystem er langt bedre til at beskytte en person endda imod døden.‎

‎Men hvad betyder det?‎

‎Der kan opstilles adskillige hypoteser for hvad det er, der sker, men igen ingen af dem er gode. ‎

‎En mulighed kunne være, at Covid-19 injektioner forårsager Vaccine-Associated Enhanced Disease, der fører til tilstande som Antibody-Dependent Enhancement. Dette er en reel mulighed, fordi selv ‎‎Pfizer advarede om den teoretiske risiko for‎‎, at dette kunne ske i fortrolige dokumenter produceret i april 2021.‎

En anden mulighed kunne være, at den vaccinerede del af befolkningen udvikler en ny type Acquired Immunodeficiency syndrome [AIDS] frembragt af vaccinerne selv.‎

Acquired Immunodeficiency syndrome er en tilstand, der fører til tab af immunceller og efterlader enkeltpersoner modtagelige for andre infektioner og udvikling af visse typer af kræft. Med andre ord, det decimerer immunsystemet totalt.‎

‎‎Dette betyder ikke, det er den samme tilstand, der angiveligt er foranlediget af HIV-virus, men det er en meget lignende tilstand, der i stedet er blevet frembragt af de eksperimentelle injektioner.‎‎

‎‎Yderligere dokumentation til underbyggelse af teorien om acquired immunodeficiency syndrome kan også findes i de samme‎ data fra den britiske regering på side 52.

‎UKHSA har opdaget at vaccinen forstyrrer kroppens medfødte evne til at producere antistoffer efter infektion mod ikke blot spike proteinet, men andre dele af virussen også. Navnligt synes vaccinerede mennesker ikke at producere antistoffer mod nukleocapsid proteinet i virussens skal, som er en afgørende del af reaktionen hos uvaccinerede mennesker.‎

‎Det betyder, at vaccinerede mennesker vil være langt mere sårbare over for mutationer spike proteinet, selv efter infektion og helbredelse.‎

‎‎Det er umuligt at sige præcis, hvad det er der foregår, fordi regeringer rundt om i verden og Big Pharma forskere gør deres bedste for at feje alt dette ind under gulvtæppet. Men kald det, hvad du vil, alt vi ved er, at data fra den britiske regering bekræfter, at Covid-19 vaccinerne skader det medfødte immunsystem, og det er skader, der forværres uge for uge.‎

Oversættelse: KIS-redaktionen.