Udgivet: 29 juli 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Når dommere bliver helte

‎Ugens helte: 18. juli 2022: Dommer Alejandro Recarey, Uruguay og dommer Susanna Zanda, Italien‎

18. juli 2022.

‎Retssystemet slår tilbage!‎

‎Endelig ser vi gode dommere anvende loven igen.‎

‎Den 7. juli 2022 ‎udstedte dommer Alejandro Recarey‎‎ et påbud til den uruguayanske regering om at suspendere alle COVID-19 injektioner af børn under 13 år på grund af manglen på bevis for sikkerhed og effektivitet samt manglende oplysninger om sammensætningen af de såkaldte vacciner. Montevideo-dommeren beordrede sundhedsministeriet og vaccineproducenten Pfizer at udlevere de nødvendige oplysninger inden for 48 timer. En efterfølgende fem timer lang høring gav ikke tilfredsstillende svar, hvilket førte til en fuldstændig suspension af disse eksperimentelle injektioner til uruguayanske mindreårige. Sundhedsministeriet har efterkommet.‎

Listen over spørgsmål, som retten krævede besvaret, er afslørende. For eksempel [omskrevet oversættelse fra spansk]:‎

  • ‎Gennemførte staten Uruguay uafhængige undersøgelser af oplysningerne fra producenterne, og foretog den uruguayanske regering uafhængige undersøgelser for at verificere sikkerheden og effektiviteten af disse vacciner?‎
  • ‎Med hensyn til sammensætningen af vaccinestofferne blev der foretaget autentificering og kvalitetskontrol af hvert parti vacciner, der blev importeret til landet? Hvis dette er tilfældet, oplys nærmere detaljer om analyser og metoder.‎
  • ‎Var og er alle partier af injicerede vacciner de samme? Har man effektiv viden om deres indholdsstoffer? Er grafen- eller nanopartikler indeholdt i vaccinerne?‎
  • ‎Hvorfor administrerede man forskellige typer og mærker af vacciner til forskellige befolkningsgrupper (f.eks. aldersgrupper, politi, sundhedspersonale, mindreårige osv.)?‎

‎I samme uge, den 6. juli 2022, annullerede den modige ‎‎dommer Susanna Zanda‎‎ i Firenze, Italien, vaccinemandatet for italiensk sundhedspersonale. I sin dom i sagen erklærede dommeren, at fordi de såkaldte COVID-19 vacciner ikke forhindrer infektion, hvilket fremgår åbentlyst af offentligt tilgængelige tal; på grund af de kendte alvorlige og endda dødelige bivirkninger de nye mRNA-injektioner forårsager; og på grund af en kendt risiko for genetisk mutation…., kan disse vacciner ikke gøres obligatoriske for sundhedspersonale i henhold til italiensk forfatningsret.‎

‎Advokat Renate Holzeisen, som rapporterer om sagen, siger: “Denne dom er en demonstration af en høj grad af ansvarsfølelse…. Vi blev rørt, da vi læste om denne afgørelse. Langt om længe! Vi håber, at mange dommere vil følge dette fantastiske eksempel på et enestående retsvæsen.”‎

Oversættelse: KIS-redaktionen.