Udgivet: 17 marts 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Vaccine død

Pfizers egne dokumenter giver et rystende billede: 1200 dødsfald på 90 dage og genetiske skade‎r

Af red. Pst 3. marts 2022.

En stor gruppe læger og forskere, der kalder sig Public Health and Medical Professionals for Transparency‎ (PHMPT), har sagsøgt det amerikanske ‎‎Food and Drug Administration‎‎ (FDA) med henblik på at få medicinalgiganten ‎‎Pfizer til at frigive klassificerede dokumenter. FDA havde oprindeligt fastslået, at disse dokumenter skulle hemmeligholdes i 75 år, men tabte i en domstol i Texas, og blev pålagt at begynde at offentliggøre dokumenterne.‎

‎PHMPT har fremlagt alle disse dokumenter ‎‎her‎‎, og den største samling blev offentliggjort den 1. marts 2022.‎

‎Det er ikke en komplet oversigt over de dødsfald og skader, Pfizers “vaccine” har forårsaget. Det er de skader, som Pfizer selv havde registreret over en kort periode.‎

‎På side 30 begynder listen over ADVERSE EVENTS OF SPECIAL INTEREST og den fortsætter over ni tætbeskrevne sider! Såsom:‎

Øverst på listen er: ‎‎1p36 deletion syndrome‎‎. Men hvad er det?‎

Wikipedia skriver:

1p36 deletion syndrome is a congenital genetic disorder characterized by moderate to severe intellectual disability, delayed growth, hypotonia, seizures, limited speech ability, malformations, hearing and vision impairment, and distinct facial features. The symptoms may vary, depending on the exact location of the chromosomal deletion.[1]

The condition is caused by a genetic deletion (loss of a segment of DNA) on the outermost band on the short arm (p) of chromosome 1. It is one of the most common deletion syndromes.

Pfizer har altså selv bemærket, at deres “vaccine” kan føre til ændringer i det genetiske arvemateriale på en sådan måde, at offeret kan få lammelse, misdannelser, nedsatte intellektuelle evner, skade på hørelse og syn!‎

‎Og dette giftstof vil politiske myndigheder tvinge alle mennesker til at få sprøjtet ind i kroppen, herunder børn og unge, og det med de mest totalitære midler såsom vaccinetvang og udelukkelse fra samfundet for dem, der nægter at blive injiceret.‎

‎Læs også om ‎‎Thalidomid-skandalen‎‎, hvor firmaet ‎‎Chemie Grünenthal‎‎ med rødder i Nazityskland solgte medicinen ‎‎Contergan‎. Det førte til misdannelser og meget alvorlige skader på mere end 10.000 nyfødte. Det blev kaldt “den største menneskeskabte medicinske skandale nogensinde.” Det er spørgsmålet, om ikke Pfizer nu vil slå den rekord.‎

‎Men Pfizer kan jo prise sig lykkelig for krigen i Ukraine, der driver sådanne nyheder væk fra forsiderne (hvis de da nogensinde var havnet der i det hele taget). Manipulerede mennesker, der i to år har læst dødstal fra hele verden med lup, er blevet så velafrettede, at de næppe ville registrere det.‎

‎I den første samling af dokumenter, som FDA var nødt til at frigive, kom det frem, at Pfizer havde registreret 1200 vaccinedødsfald på 90 dage.‎

Chris Martenson, PeakProsperity, skriver:

Inden for det første 90-dages vindue blev der rapporteret over 1200 dødsfald, og et betydeligt antal af disse fandt sted inden for de første 24 timer efter vaccination. Vi kan ikke sige det med sikkerhed, for rapporten mangler kritiske detaljer, der vil give os mulighed for at justere de specifikke dødsfald med den rapporterede observation, at meridian tiden mellem vaccination og bivirkningen var “<24 timer” for mange typer af AE.‎

De politikere og læger, der tvinger befolkningen til at tage dette giftstof, er medansvarlige for en forbrydelse og vil til enhver tid kunne stilles for retten og blive dømt for det, for den sags skyld om ti år, og især nu, hvor de må vide besked.

Oversættelse: KIS-redaktionen.