Udgivet: 19 august 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Såne Loppe og Musikfestival 2022

Vejret var med os i år

Endelig lykkedes det at gennemføre Såne Loppe og Musikfestival 2022 fra start til slut hvor vejret tilbød sol, skyer, lidt blæst og ganske ganske lidt regn i Naturhavens smukke ramme.

Først og fremmest vil bestyrelsen rette en kæmpe stor tak til de frivillige der var med til at få det hele til at fungere samt til Annamarrie Lennings som lagde hus og have til. Også en stor tak for lån af marken til parkering skal lyde til naboen samt til alle lokale sponsorer af lotteriet som leverede super fine præmier:

 • Nanna Skibsted Kerami
 • Spar, Tikøb
 • Tikøb Fodklinik, v/ Pia Bisgaard
 • Tikøb Korn-og foderstofforretning
 • Point S Tikøb dæk
 • Shell, Tikøb
 • Bord & Bænk Interiør, Hornbæk
 • JOBO bilcenter
 • NR 53, Helsingør
 • Photocare, Helsingør
 • Espergærde Vinhandel
 • Brilleriet, Espergærde
 • Land & Fritid, Fredensborg
 • Country Market, Fredensborg
 • Munters

Uden jeres velvillighed ville et arrangement som dette ikke kunne gennemføres. Vi har gjort os nogle gode erfaringer som vi vil tage med ind i planlægningen til næste år.

Loppemarkedet

Loppemarkedet var velbesøgt med en jævn gennemstrømning af mennesker over hele dagen hvoraf nogle blev i længere tid. I cafeområdet var det muligt at købe kaffe fra Le Petit cafe, mad og drikke fra KIS-foreningens køkken og de lækreste kager og slush-ice fra foreningsbutikken.

Mad og drikke området

Musikfestivalen

Musikfestivalen begyndte kl. 16.00 og artister fra det lokale musikmiljø var på plakaten.

Moldur startede festivalen og lavede en skøn overgang fra det travle markedsliv til en dejlig eftermiddags-stemning med afslappende guitarmusik og sang. Han blev efterfulgt af Jim Lucas der sang shantyman-sømandssange og fortalte historier og anekdoter fra sit liv. Et af højdepunkterne var hans fortolkninger af div. stykker folkemusik på concertina og sølvfløjte. Else-Marie Kristoffersen og Henrik Schrøder spillede, sang og akkompagnerede fællessangene assisteret på scenen af Iben Segefjord og Bernhard Mikael.

Der blev sunget godt med ved fællessangene

Emil Staal gik på scenen kl. 19.00 og spillede egne sange akkompagneret af sig selv på guitar tilsat looper-optagelser hvilket gav en fornemmelse af, at det var et større lydbillede. Emil havde dagen igennem stået i sin egen loppe-bod hvor en anden af hans musiske udfoldelser, nemlig malerkunsten, blev præsenteret.

Emil Staal ved sin loppebod

Madam Bleu spillede sange fra et bredt repertoire og Iben Segefjord sang og spillede guitar med bassisten Per ved sin side.

JC Togetherplay var nok dagens store overraskelse. Medlemmerne i bandet var mellem 14-16 år og de blev assisteret af deres musiklærer på bas. De gik på ved 21.30 tiden med et moderne repertoire og leverede en fantastisk optræden med en betagende ung sangerinde i front. Mange forældre og pårørende til bandet var mødt frem på forreste række.

JCTogetherplay på scenen

Bernhard Mikael sluttede festivalen af med sin trio der spillede egne sange fortolket på nye måder. Med sig havde han på percussion og rytmesko Martin Spangs og på bas Kenneth Plon.

Bernhard Mikael, Martin Spangs og Kenneth Plon

Som formand for foreningen Kilderne i Såne vil jeg på bestyrelsens vegne endnu engang rette en stor tak til alle optrædende artister samt til de frivillige der gav en hånd med, både før, under og efter arrangementet. Uden jeres velvillighed og deltagelse ville det ikke have kunnet lade sig gøre.

På gensyn næst år!

Bernhard Mikael Hansen, formand – KIS

KIS-redaktionen

Leave a Comment