Udgivet: 13 oktober 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Off-Guardian – 12. oktober 2022

Senior Pfizer-direktør har under ed indrømmet, at virksomheden aldrig testede deres Covid-“vaccine” for overførsel af smitte. Pfizers administrerende direktør med ansvar for udvikling af markeder, Janine Small, vidnede foran Europa-Parlamentets særlige udvalg om Covid-19 i mandags, da den hollandske MEP Rob Roos spurgte:

Blev Pfizer Covid-vaccinen testet for at stoppe overførslen af virussen, før den kom på markedet?”

Small svarede:

Med hensyn til spørgsmålet om vi vidste at vaccinen forhindrede smitte [sic], før den kom på markedet? Nej, heh….”

Hun forsvarede denne beslutning ved yderligere at hævde, at Pfizer var nødt til at “bevæge sig med videnskabens hastighed“.

Se når Pfizer-direktør Janine Small indrømmer over for EU-parlamentet, at Pfizer ikke testede vaccinen for evnen til at kunne forhindre overførsel af Covid, før den blev gjort tilgængelig for offentligheden.

Small siger: “Vi var virkelig nødt til at bevæge os med videnskabens hastighed. Vi var nødt til at gøre alt med risko.” pic.twitter.com/FvTn01zv3J

— True North (@TrueNorthCentre) 11. oktober 2022

Nu da vi ved at de såkaldte “vacciner” ikke forhindrer overførsel af den påståede virus kendt som “SARSCOV-2”, er det langt fra nyheder. Det har vi vidst i godt et år. Det er lige så ubestrideligt som det faktum, at denne “virus” aldrig har været forbundet med nogen ny sygdom. “COVID” er bare et nyt navn for gamle symptomer. Det faktum, at det hele er et fupnummer har været klart defineret i den officielle litteratur i nogen tid.

Men at Pfizer nu indrømmer at de aldrig har prøvet at teste for non-tramsmission, er en nyhed. Det har længe været mistænkt på grund af den utrolig korte udviklingstid. Nu er det bekræftet.

Vi gentager lige: Pfizer har nu indrømmet, at de lige fra begyndelsen ikke havde nogen idé om hvorvidt deres “vaccine” forhindrede smitte eller ej.

Så alle, der sagde det, løj.

Mainstream-medierne er gået ind i et revisionistisk historie-modus over denne nyhed. De siger, at ingen nogensinde har hævdet, at vaccinerne forhindrede smitte-overførsel.

Det er en komplet løgnagtig udmelding. Se blot få sekunder af denne video:

Alle der hævdede at du skulle vaccineres for at “bremse spredningen”, løj.

Alle, der hævdede, at det var en pligt at “beskytte andre”, løj.

Covid-pas, qr-koder, intet af det var baseret på videnskab overhovedet.

For at citere Rob Roos MEP igen:

Bliv vaccineret for andres skyld” var hele tiden løgn. Det eneste formål med #COVID-passet var:

at tvinge folk til at blive vaccineret!

KIS-redaktionen: Det råber til himlen!!

Det vil vise sig hvorvidt denne nyhed vil få “vaccinerede” op på barrikaderne og kræve en tilbundsgående undersøgelse af hele forløbet. Der er ingen tvivl om at befolkningen i Danmark er taget groft ved næsen, udsat for massiv propaganda i bedste Goebbel stil. Han kunne ikke have gjort det bedre!!. Masseformationen er etableret og der skal nu et chok til at vække de sovende i følge professor Desmett. Det der er sket er både kriminelt og en forbrydelse mod demokratiet og ikke mindst videnskaben i hele verden!! Der er bevidst spillet på frygt, skyld og skam,- kernebegreber i den kristne verden. Men også gruppetænkning har fostret de kampagner der især har ramt de kritiske u-vaccinerede, ikke mindst unge.

WHO bærer hovedansvaret og med det Bill Gates, FN og EU.

Flere lande har haft ansat nudge-teams med professionelle psykologer som har haft til opgave at lede folket i en bestemt retning: mod vaccine-passet gennem tvangsforanstaltninger i samfundet. Nu er det imidlertid officielt at der aldrig har været testet for det som man påstod i starten: at vaccinerne forhindrede smitteoverførsel.

Verden vil virkelig bedrages………..

Danske politikere, embedsfolk og sundhedsansvarlige skal stilles til strafferetsligt ansvar for deres umoralske og uetiske tilgang til befolkningens sundhed og ikke mindst uvidenskabelige fremgangsmåde. Det viser blot endnu engang hvor vigtigt det er at få etableret en forvaltningsdomstol i Danmark! Vi kan som befolkning ikke være tjent med at vores servicerende statsapparat går andre fremmede magters ærinder. Store multinationale medicinalvirksomheder har nu fået markedsført mRNA teknologien som noget som verden kommer til at se mere af. Og politikerne har sovet bag rattet med dum, blind og naiv tillid til systemets evne til at gøre det retfærdige og moralsk rigtige sundhedsmæssige forsvarlige.

Del denne artikel med alle du kender,- både vaccinerede og u-vaccinerede.

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Mat Napo on Unsplash

Kilde

Leave a Comment