Udgivet: 27 oktober 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Will Jones – 25. oktober 2022

Original artikel – Daily Sceptic

Vaccinetvang nedlagt

En højesteretsdommer i New York nedlagde mandag New York Citys vaccinetvang og udtalte, at reglen var forfatningsstridig, vilkårlig og lunefuld. Epoch Times har historien.

Advokat Chad LaVeglia, som bekendtgjorde dommen uden for retsbygningen i Richmond County, sagde, at tvangen nu var “ugyldig”.

“Så vi har lige besejret vaccinetvangen over for hver enkelt byansat – ikke kun i sygeplejen,” sagde LaVeglia i en video på Twitter-kontoen NYCforYourself.

2000 ansatte fyret

Kendelsen nedlagde tvangs-mandatet, der fik over 2.000 offentlige ansatte fyret for ikke at have modtaget en COVID-19-vaccine. LaVeglia sagde, at afgørelsen omfatter alle offentlige ansatte, inklusive New Yorks brandvæsen, politiafdelingen og kriminalafdelingen.

“For alle de mænd og kvinder, der har været vores førstehjælpere og har været modige gennem alt dette, er nu frie og burde være i stand til at gå tilbage til arbejdet,” sagde han.

George Garvey og 15 andre, der arbejdede i New York City Department of Sanitation, anlagde sagen den 20. juli, efter at de blev opsagt for manglende overholdelse af mandatet.

Dommer Ralph Porzio dømte imod byen og fandt, at vaccine-mandatet, som tillod undtagelser, var en vilkårlig og lunefuld ordre. Han sagde, at borgmester Eric Adams, en demokrat, “tog en andre beslutninger for borgere i samme situation baseret på identiske fakta” i sin bekendtgørelse nr. 62.

Forskelsbehandling

Der var dog ikke noget i bekendtgørelsen, der “støttede rationaliteten i at beholde et vaccinationsmandat for offentligt ansatte, mens man samtidigt fritog ansatte i den private sektor for tvang eller skabte tvangs-undtagelser for visse erhverv, såsom atleter, kunstnere og artister.

“Dette er helt klart en vilkårlig og lunefuld handling, fordi vi har at gøre med identiske uvaccinerede mennesker, der behandles forskelligt af det samme administrative agentur,” sagde Porzio i sin afgørelse (pdf).

Han pålagde også byen at betale sagsøgerne løn med tilbagevirkende kraft. Det er godt at se i det mindste nogle domstole stå op for grundlæggende rettigheder. Meget mere af dette tak.

Værd at læse i sin helhed.

Oversættelse: KIS-redaktionen

KIS-redaktionen: Det bliver interessant at følge udviklingen her i Danmark hvad angår den tvangslignende manipulation og propaganda der har fået utallige borgere til at lade sig vaccinere på grund af indirekte trusler. Regeringens og embedsværkets usandheder, misinformation og modbydelige gruppepres, har diskrimineret og segregeret den del af befolkningen der var skeptiske og kritiske overfor den manglende dokumentation. Noget der nu er almindelig viden. Vaccinerne var aldrig testet for smittestop eller sygdomspådragelse selvom vi fik det modsatte fortalt af landets statsminister. Det er virkelig meget nødvendigt og vigtigt at vi får etableret en forvaltningsdomstol i Danmark og får denne modbydelige sag belyst ned til mindste detalje. De (u)ansvarlige politikere og styrelseschefer samt bagmænd og kvinder, skal for retten.

Leave a Comment