Udgivet: 9 november 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Europa vågner fra et mareridt til sandheden

KIS-redaktionen: Vi bringer denne meget vigtige artikel om formanden for COVID-19 Kommissionen i EU, Christine Andersson, skrevet af Robert W. Malone.

Malone er bestemt ikke en “Hr. hvem som helst” indenfor lægevidenskab og forskning selvom trolde på nettet forsøger at miskreditere ham med falske udsagn. Han er forsker og medudvikler af den mRNA-teknologi som COVID-19 vaccinerne er baseret på. Teknologien er oprindeligt udviklet på The Salk Institute i USA hvor Malone var tilknyttet i en årrække som forsker.

Malone er meget optaget af at formidle de medicinsk videnskabelige fakta og data om denne nye genterapeutiske behandlingsform, som ikke bliver formidlet af mainstream. Der er en officiel agenda som forsøger at undertrykke spredningen af data fra uafhængige forskere og læger verden over. Malone har derfor påtaget sig opgaven at være en troværdig læge/forsker(ud af mange) og budbringer af vigtig information til alle folkeslag i verden, hvad angår C19-vaccinernes skadelighed, baggrund, implementering, effekt(manglende) og udbredelse.

Pfizer har tilsyneladende korrumperet hele den vestlige verden

Af Robert Malone – 8. november 2022

Christine Anderson: Medlem af Europa-Parlamentet. Hun repræsenterer Alternativet for Tyskland (AfD), som er stemplet som et “populistisk politisk parti” i Tyskland. AfD er kendt for sin modstand overfor EU, såvel som den åbne grænse/immigrations-politik i Tyskland, som EU giver mandat til. Da hun ikke tror på åbne grænser, er Christine Anderson stigmatiseret med udtryk som værende på “yderste højre” og “anti-islamisk.” Som jeg ser det, er dette blot propaganda fra Wiki og andre.

Det korte klip ovenfor er vigtigt, fordi Christine Anderson nævner et vigtigt punkt, som skal undersøges. Der er beviser for, at Pfizer og Pfizers administrerende direktør Albert Bourla har korrumperet regeringsledere verden over og at denne korruption er dyb og bred.

Christine Andersson siger i videoen:

“Folket er blevet løjet for. Det var en gigantisk løgn. Og ovenpå denne løgn, har regeringer i de vestlige demokratier gjort alt for at krænke folks rettigheder, fratage deres frihed, låse dem inde i deres hjem og pålægge dem udgangsforbud. Alt dette baseret på denne gigantiske løgn.

Ursula von der Leyen, formand for EU-Kommissionen, er nu under stort pres, og det med rette. Folket har ret til at vide, hvad der skete i disse kontrakt-forhandlinger i forhold til hendes udveksling af SMS´er med Pfizer CEO, Bourla. Folket skal vide hvem de kan holde ansvarlige for hvad der måtte være foregået bag kulisserne. Tingene ændrer sig lige nu og deres korthus er ved at vælte.

Og ved du hvad? En ting jeg er meget træt af at blive kaldt, er en COV-idiot. Men jeg vil meget hellere være en COV-idiot end at være en GOV-idiot, for det er, hvad alle disse mennesker der blindt stolede på deres regeringer, viste sig at være. Og jeg vil sige det igen, det handlede aldrig, aldrig, aldrig om folkesundhed. Det handlede aldrig om at bryde nogen bølger. Det handlede altid om at knække folk. Men, og det er den gode nyhed, de fejlede. Det virkede ikke. Og det er jeg meget stolt af, og jeg er stolt af de mennesker som jeg er så beæret over at få lov til at repræsentere. Og det vil jeg fortsætte med at gøre. Mange tak.

Ursula Gertrud von der Leyen har været formand for Europa-Kommissionen siden 2019. Europa-Kommissionen udgør ledelsen af EU. Det fungerer som en kabinetsregering med 27 medlemmer af Kommissionen, ledet af præsidenten (nu Ursula Gertrud von der Leyen). Det omfatter et administrativt organ på omkring 32.000 europæiske embedsmænd.

Leyen har i al hemmelighed kommunikeret med Pfizers administrerende direktør om køb af COVID-19-vacciner via tekstbeskeder. I begyndelsen af 2022 anmodede en journalist om kopier af disse tekster, og Europa-Kommissionen afviste anmodningen. Dette har åbnet døren for udbredte spekulationer om misbrug og korruption.

Europa-Kommissionens formand Ursula von der Leyen sagde i juli, at hun ikke længere er i besiddelse af tekstbeskeder. EU’s ombudsmand har fastslået, at der er tale om misbrug.

Christine Andersson skriver om den Europæiske Union:

EU er elitært, fjernt og langt fra borgerne. Med sine fangarme tager den et kvælertag på de europæiske nationers suverænitet og dikterer borgerne hvordan de skal opføre sig i alle detaljer.

Jeg ønsker et ærligt og frit Europa af frie mennesker og ikke en konstruktion af politiske eliter. Jeg anser det for at være den mest presserende opgave i mit politiske arbejde: at sætte en stopper for disse falske eliter her i Bruxelles og Strasbourg.

Oversættelse: KIS-redaktionen

Kilde

Leave a Comment