Udgivet: 4 december 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Av red. PStSteigan.no – 2. december 2022

Oversat fra norsk af KIS-redaktionen.

Der var intet mindre end en bombe af en afsløring, da formanden for EU-Kommissionen, Ursula von der Leyen afslørede, at “100.000 ukrainske officerer har mistet deres liv i krigen i Ukraine”. Talen blev også hurtigt censureret. Men i vor tid er det ikke så let at slette tingene helt, så her er talen uden censur(tv) og med censur(th):

KIS-redaktionen: Ursula von der Leyen siger bl.a.i videoen, at EU vil nedsætte en særlig domstol til forfølgelse af “Ruslands krigsforbrydelser”. Den Internationale Domstol er hermed kørt ud på et sidespor og det bliver interessant at følge reaktionerne på dette i EU-parlamentet og Folketinget i Danmark. Det er påfaldende dobbeltmoralsk at EU bl.a. anerkender Israels overgreb, apartheid og krigsforbrydelser samtidigt med at Rusland nu skal retsforfølges via et særligt oprettet juridisk organ, for påståede og endnu ikke beviste overgreb mod ukrainere. Hvad med de mange tusinde russisktalende ukrainere der siden 2014 er myrdet i Donbas-regionen af nazisterne i Ukraine? Narrativet i mainstream er, at de russiske styrker har lidt store tab og at ukraines hær sikrer sig den ene sejr efter den anden. Men her afslører Leyen en militær hemmelighed og anden virkelighed som hurtigt måtte censureres, da det modsiger tidligere udmeldinger fra den ukrainske hær om få tab.

KIS-redaktionen

Kilde

Foto: Steigan.no

Leave a Comment