Udgivet: 5 december 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen: EU virker til at have udviklet sig til et monsterlignende uhyre der med sine fangarme vil kontrollere og presse ethvert medlemsland til total lydighed som et feudalt overherredømme på steroider. Ikke alene vil EU-Kommissionens formand Ursula von der Leyen have vaccinepligt i Europa, men hun nægter også at indvillige befolkningerne i Europa i hendes lyssky aftale med Pfizer ved at tilbageholde al sms-korrespondance. EU-Kommissionen melder ud at de ikke kan finde dokumentationerne i kommunikationen mellem von der Leyen og Pfizer-direktør Bourla. Er EU blevet til en anti-demokratisk kæmpe maskine der uden forbindelse til befolkningen, tromler storindustriens ønsker og behov igennem? Er dette endnu et eksempel på hvordan World Economic Forums stakeholder kapitalisme fungerer, i et Public-Private-Partnership? Samtidigt vender EU det blinde øje til Israels apartheid igennem en menneskealder.

Det følgende er en oversættelse af en artikel fra Steigan der fortæller lidt om hvem denne Ursula von der Leyen er. Hun har tydeligvis sat sig for at styre EU igennem en transition af ikke før sete dimensioner. Dejligt at høre denne irske fortaler for frihed og demokrati, Richard Boyd Barrett, give von der Leyen og EU ekstra tørt på.

Von der Leyen bliver konfronteret med EU`s udenrigspolitiske dobbeltmoral

Af red. PSt. 4. december 2022

Tyske Ursula Gertrud von der Leyen har fungeret som formand for Europa-Kommissionen siden 2019. Hun havde flere poster i den tyske føderale regering mellem 2005 og 2019, senest som forsvarsminister i Angela Merkels kabinet. Von der Leyens hær var så underudrustet, at den brugte kosteskaft i stedet for våben under øvelser.

I sidste uge blev hun konfronteret af Irish People Before Profit / Solidaritetspolitiker Richard Boyd Barrett, som har været Teachta Dála for Dún Laoghaire-kredsen siden parlamentsvalget i 2011. Boyd Barrett er formand for den irske anti-krigsbevægelse.

Den ubehagelige sandhed om Ursula von der Leyen

Da EU-Kommissionen fik sin første kvindelige formand i 2019, stod de norske medier på vagt og hyldede denne mor til syv, Ursula von der Leyen, der tog over efter Jean-Claude Juncker. Men det fremgik ikke i samme medie, at bifaldet fra hendes hjemland Tyskland ikke var så stærkt.

Tidligere leder af Europa-Parlamentet, socialdemokraten Martin Schulz, lagde ikke fingre imellem da han tweetede: “Von der Leyen er vores svageste minister og det er helt klart nok til at blive formand for EU-Kommissionen.” Der er også stor kritik af den nye EU-formand i hendes eget parti, CDU. Hun var forsvarsminister og efterlader sig et Bundeswehr, som ifølge hendes partifælle Rupert Scholz er “i en katastrofal tilstand”.

Vi har lånt titlen på denne overskrift fra Politico, som har en kommentar, der mildest talt ikke er begejstret. En meningsmåling foretaget for det tyske magasin Bild viser, at hun er den næst mindst populære minister i Merkels regering. Kun en tredjedel af tyskerne mener, at von der Leyen er en god kandidat til jobbet som chef for EU-Kommissionen. 56 procent mener, at hun er en dårlig kandidat.

Men vi kunne også nævne Sahra Wagenknecht fra Die Linke. Hun skriver på Facebook:

Von der Leyen var ikke på nogen stemmeseddel ved valget til EU-parlamentet, men som forsvarsminister spildte hun hundredvis af millioner af skattepenge, da hun tildelte opgaver til eksterne konsulenter som McKinsey, KPMG og Accenture.

Ofte uden at tjekke om deres egne medarbejdere kunne have udført dette arbejde eller lavet nogen cost-benefit-analyser, hvor kontrakter ofte endte hos gudbørn, venner og pårørende til højtstående generaler. Hun har brugt korrupte metoder som i øjeblikket stadig er under efterforskning.
Eller skoleskibet “Gorch Fock”. Det skulle have kostet 10 millioner euro. Under hendes ledelse er det eksploderet til 135 millioner euro.

Kaos og “alvorlig dårlig ledelse,” sagde en rapport fra en kommission nedsat af hendes eget ministerium. Afsløringen af ​​nazistiske netværk i militæret førte kun til mild kritik fra ministeren.

Skandalerne hang over den nye kommissionsformand, og de forsvandt ikke bare fordi hun flyttede til Bruxelles.

Den nye formand for EU-Kommissionen har militære ambitioner

Jens Berger i NachDenkSeiten ridser lidt i det glatte reklamebillede af Ursula von der Leyen og peger på følgende:

Ursula von der Leyen voksede op under ordnede middelklasseforhold. Hun er datter af tidligere statsminister Ernst Albrecht, og tilhører et dynasti, der allerede i middelalderen havde centrale stillinger i staten under kongehuset Welf. Statusmæssigt giftede hun sig ind i “silkebaronerne” von der Leyens dynasti, som har tilhørt den tyske elite siden 1700-tallet. De der vil besøge Ursula von der Leyen derhjemme, kører først i lang tid gennem store enge, som familien ejer, inden de kører gennem en smedejernsport ind i familiens paladslignende hus. Der er ingen tvivl om, at Ursula von der Leyen er selve personificeringen af ​​overklassen, en våd drøm for enhver forfatter af kiosklitteratur. Man kommer næsten ikke længere væk fra den “almindelige borger”.

Ursula von der Leyen satser på en europæisk føderalstat med EU-hær

Von der Leyen er en stærk tilhænger af projektet om at gøre EU til Europas Forenede Stater, men hun blev valgt med støtte fra EU-lande, der ønsker det modsatte, nemlig partiet Lov og orden i Polen og Fidesz i Ungarn. De advarer von der Leyen om, at “uden os vil der være kaos“. De er bestemt klar til at kaste en skruenøgle eller to ind i maskineriet, hvis de ikke kan lide von der Leyens regime.

Kilde

Foto: Steigan.no

KIS-redaktionen

Leave a Comment