Udgivet: 5 januar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af red. PSt – 5. januar 2023 – Steigan.no

Næsten halvdelen af ​​amerikanerne mener, at COVID-19-vacciner kan være ansvarlige for mange uforklarlige dødsfald, og mere end en fjerdedel siger, at nogen de kender kan være blandt ofrene.

Den seneste nationale telefon- og onlineundersøgelse fra Rasmussen Reports viser, at (49 %) af amerikanske voksne mener, at det er sandsynligt, at bivirkninger af covid-19-vacciner har forårsaget et betydeligt antal uforklarlige dødsfald, herunder 28 %, der mener, at det er meget sandsynligt.

Otteogtyve procent (28%) af de voksne siger, at de personligt kender nogen hvis død de mener kan være forårsaget af bivirkninger fra covid-19-vacciner, mens 61% ikke gør det, og yderligere 10% er usikre.

Dokumentaren Died Suddenly er blevet kritiseret for at fremme “afviste” anti-vaccine-konspirationsteorier, men er blevet set af omkring 15 millioner mennesker.

48 procent (48%) af amerikanerne mener, at der er legitime grunde til at være bekymret over sikkerheden ved COVID-19-vacciner, mens 37% mener, at folk der bekymrer sig om vaccinesikkerhed, spreder konspirationsteorier. Yderligere 15 % er ikke sikre.

Kilde

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Mufid Majnun /Unsplash

KIS-redaktionen