Udgivet: 10 januar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Sasha Latypova, tidligere ejer og leder af flere kontrakt-forsknings-organisationer og tidligere lægemiddeldirektør, fremlægger beviser på DoD(Department of Defence)-engagementet i COVID-modforanstaltninger verden over.

Sasha Latypova er en farmaceutisk forsknings- og udviklingsekspert med 25 års erfaring i arbejdet med førende lægemiddelproducenter, herunder Pfizer, Johnson & Johnson, Novartis, AstraZeneca og GSK.

Hun har analyseret de regulatoriske, organisatoriske, kontraktmæssige og juridiske strukturer af den amerikanske COVID-19-håndtering og har fundet uregelmæssigheder, som hun siger er indikationer på en plan om at skade amerikanske borgere og andre globale befolkninger.

Ifølge Latypovas forskning undgik Pfizer og Moderna store kategorier af standard sikkerhedstests af deres COVID-19-produkter – hvilket udgør regulatorisk bedrageri.

“Genotoksicitet og carcinogenicitet blev kun vurderet for én komponent, det kemiske stof SM-102, og kun in vitro cellelinjeeksperimenter. Dette er fuldstændig uacceptabelt. Men FDA fandt intet problem med dette, de accepterede det fuldstændig – både for Pfizer og Moderna. For mig siger det, at der er et samarbejde mellem regulatoren og producenten,« argumenterer Latypova.

Læs Sashas dokumentation her:

Se videoen hvor Sasha Latypova bliver interviewet af Lara Logan om det amerikanske forsvarsministeriums styring af COVID-håndteringen før og efter pandemiens udbrud. Se videoen HER

Sasha Latypova har en substack som du kan tilgå HER

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: Lara Logan – Asael Pena /Unsplash

Kilde 1

Kilde 2

Kilde 3

KIS-redaktionen