Udgivet: 9 januar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Pål Steigan – 8. januar 2023

RETTELSE: Det er ikke lykkedes at finde dokumentation for at dette er en officiel undersøgelse, på trods af at flere familier har fået foretræde for sundhedsudvalg under Sundhedsministeriet i Japan. Med en signifikant stor overdødelighed i landet er det sandsynligt, at det skyldes den høje vaccinationsrate på ca. 76 %. Japan er det G7 land der har størst andel vaccinerede i forhold til befolkningsstørrelseså mon ikke der snart igangsættes en officiel undersøgelse.

Japanske forskere kræver undersøgelse af COVID-vaccinedødsfald, da mainstream-medier indrømmer, at “stikkene dræber os”

Af Josefine Bru for Saksyndig.

Nå, nå, ja… Er der nogen der tror, ​​at en vis “præsident” i USA forudsagde en “vinter med alvorlig sygdom og død” for de uvaccinerede? Hvad de fleste læsere af de uafhængige medier nu er klar over, er, at Biden, Fauci, Gates og andre har bedrevet og spredt misinformation. Hvad der blev beskrevet som “de uvaccineredes pandemi” er nu blevet til de vaccineredes pandemi. Det er de såkaldt “fuldvaccinerede”, der bliver syge og som sprænger fraværsstatistikker rundt omkring på arbejdspladser i den vestlige verden. I flere og flere lande starter man nu efterforskninger af covid-“vaccinerne” og al den sygdom og alle de dødsfald de er stærkt mistænkt for at stå bag. En forløber for retssager mod de ansvarlige læger der har grinet af os som de opportunistiske psykopater de er.

Selv mainstream-medierne begynder nu så småt at indrømme, at “vaccinerne” skaber flere problemer end de hævdes at løse. The Wall Street Journal antyder forsigtigt, at den virale variant af SARS-CoV-2, der nu cirkulerer, er lige så forskellig fra den oprindelige 2019 covid-stamme fra Wuhan, som den er fra SARS-virussen, der cirkulerede i 2003. Faktisk antyder artiklen, at “ Vaccinerne ” skaber nye covid-varianter. Dette ville i 2021 være blevet stemplet som en “konspirationsteori” og censureret.

Nu åbner Japan også for en undersøgelse af det hidtil største antal dødsfald efter covid-19-vaccinationer. Newspunch rapporterer, at japanske forskere er blevet instrueret i at undersøge mekanismerne bag dødsfaldene og alvorlige bivirkninger forbundet med de eksperimentelle mRNA-injektioner. Professor Masataka Nagao fra Hiroshima University understregede, at lig af vaccinerede som han obducerede, var usædvanligt varme med kropstemperaturer på op til 37,7 grader Celsius (100 grader Fahrenheit). Som han selv siger:

”Den første bekymring var, at kropstemperaturen på liget var særlig høj, da politiet foretog obduktionen. Kropstemperaturen var usædvanlig høj, såsom 33 eller 34 grader celsius […].”

Temperaturen må have været særlig høj på dødstidspunktet, over 40 grader celsius, hvilket hos levende mennesker normalt indikerer høj feber. Professor Nagaos forskerhold afslørede også væsentlige ændringer i den genetiske sammensætning af immunsystemerne hos vaccinerede obducerede patienter.

Undersøgelsen har fået Nagao til at konkludere, at “vaccinerne” forårsager abnormiteter i immunsystemet, der udløser betændelse i hele kroppen, hvilket er den mest sandsynlige årsag til de høje kropstemperaturer på tidspunktet for obduktionen. Med hans egne ord:

“Baseret på dataene og omstændighederne alene er det ikke muligt at konkludere, at vaccinen forårsagede dødsfaldene […]. På den anden side er det umuligt at sige, at vaccinen ikke var årsagen. Vi kan kun sige, at det er tvivlsomt, men vi mener, at vaccination var tilstrækkeligt relateret til abnormiteterne i immunsystemet.”

I en anden rapport skriver hudlægeekspert professor Shigetoshi Sano ved Kochi Universitys School of Medicine, at de opdagede spikeprotein i områder med sår i huden og andre hudproblemer hos vaccinerede patienter. Som professor Sano forklarer:

“Spikeproteinet fra vaccinen blev fundet i huden […] Spike protein undertrykker immunsystemet lokalt […]. Som en effekt gør spikeproteinet det lettere for herpesvirus at blive reaktiveret.”

Professor Sano konkluderede, at spikesproteinets nedbrydningsproces af immunsystemet udløser betændelse i kroppen, som også fører til blodpropper:

Måden som spikeproteinet producerer bivirkninger på, er ved dannelsen af ​​blodpropper […]. Og hvad værre er, spikeproteinet kan også udløse inflammation lokalt.”

Et undertrykt immunsystem gør nogen mere sårbare over for infektion. Med professor Sanos ord:

“Jeg ved ikke, om jeg skal sige det her, men det er blevet opdaget, at vaccinerede mennesker har større risiko for at få coronavirus end uvaccinerede.”

Lægernes undersøgelse kommer samtidigt med at professor emeritus Dr. Masanori Fukushima ved Kyoto Universitet kritiserer det japanske sundhedsministerium for at nægte at stoppe covid-vaccinationskampagnen. De præsenterer data, der viser et højt antal bivirkninger og dødsfald der stammer fra injektionen. Som professor Fukushima fortalte sundhedsministrene under en nylig konference:

“Folk forsker allerede over hele verden […]. Japans prestige er på spil. Der er vaccineret så mange mennesker. Og alligevel er kun 10 % af medlemmerne af Sundheds-, Arbejds- og Velfærdsministeriet, som er førende medlemmer af vaccinekampagnen, vaccineret. Er det en skide joke?”

Det meste af materialet er hentet fra en artikel på Newspunch. De har en video knyttet til artiklen, som kan ses her.

Se også Japanese Doctors Investigate the Causal Relationship Between Covid Vaccine and Deaths

Oversættelse: KIS-redaktionen

Kilde

Foto: Steigan.no – Tianshu Liu /Unsplash

KIS-redaktionen

Leave a Comment