Udgivet: 27 februar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af NEWS WIRE – 25. februar 2023

Fox News-værten Tucker Carlson dykker dybt ned i propagandakampagnen der blev ført af Washington, og som begyndte år før Ruslands invasion af Ukraine. Vi er tilbage i 2016 hvor Hillary Clinton havde brug for en undskyldning og en distraktion for at aflede fra sin egen indblanding i de demokratiske primærvalg det år. USA’s dybe stat og medier spredte derefter Russiagate-løgnen og brugte den til at overbevise amerikanerne om, at Rusland var en eksistentiel fjende af USA. Det satte scenen for Ukraine som en udløser af WWIII – et dystopisk scenarie der i øjeblikket er blevet ansporet af en desperat og retningsløs Biden-administration.

Se med her:

Oversættelse. KIS-redaktionen

Foto: Eugene/ Unsplash

KIS-redaktionen