Udgivet: 17 marts 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Consortium News bringer i morgen en News2Share live-udsendelse af fredsdemonstrationen der er planlagt til at starte foran Det Hvide Hus lørdag den 18. marts kl. 13.00 EDT/ 18.00 dansk tid. Mere end 200 fredsaktivistiske organisationer har meldt sig til protesten.

Arrangørerne opfordrer til fredsforhandlinger i Ukraine-krigen frem for en videre eskalering som vi ser nu med flydonationer fra Polen og Slovakiet. Roger Waters deltager også som fortaler for fred og forhandlinger. Dagen markerer også 20 året for USA-invasionen i Irak

Skal vi snart have en lignende FREDS-demonstration i Danmark?

Se live-streamingen HER

Se den fulde liste over de organisationer, der støtter aktionen i Det Hvide Hus.

Se andre antikrigs-protester i denne weekend i hele USA.

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: David Everett Strickler

KIS-redaktionen