Udgivet: 4 april 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Søren Hansen – klimarealisme.dk

Nu har Dr. Roy Spencer udsendt den månedlige opdatering af sin temperaturkurve for marts måned, baseret på satellitmålingerne og UAH. Det gik helt som forventet, resultatet blev +0,2 grader i forhold til gennemsnittet af perioden 1991-2020. Det er en mindre stigning i forhold til februar, der lå på + 0,08 grader celsius:

Denne stigning er, hvad man kunne forudse, da vi nu har forladt den langvarige tilstand af La Niña i ENSO-svingningen i Stillehavet. På WUWT (forsiden) er der faktisk et lille ENSO-meter, hvor man dag for dag kan se, hvordan tilstanden er. Lige nu står nålen i det neutrale område, og vi får se, om den bevæger sig over i mod en El Niño, som klimamodellerne, der jo trænger til noget opvarmning, for længst har spået.

Kildeklimarealisme.dk

KIS-redaktionen