Udgivet: 27 juni 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Ted Walter, James Gourley, David Chandler, Marilyn Langlois, Piers Robinson, Kevin Ryan, and Elizabeth Woodworth – 12. Juni 2023

Til 9/11 sandhedssamfundet og verden:

Det er med stort håb og et dybt engagement i at opnå sandhed og retfærdighed vedrørende begivenhederne den 11. september, at vi annoncerer lanceringen af det internationale center for 11. september-retfærdighed.

Centret er en opdatering af det tidligere International Center for 9/11 Studies, grundlagt i 2008 af advokat James Gourley. Det bliver relanceret i partnerskab med to andre kerneorganisationer i 9/11-sandhedsbevægelsen: Journal of 9/11 Studies og 9/11 Consensus Panel.

Målet for det nyoprettede International Center for 9/11 Justice er at organisere, bevare og præsentere den bedste 9/11-forskning fra de sidste to årtier, udføre banebrydende ny forskning og give fornyet retning, energi og enhed til verden, i stræben efter 9/11 retfærdighed, i sit tredje årti siden hændelsen.

11. september forandrede alt

Som vi alle ved, var 11. september et vendepunkt i vores historie. Nutidens udvikling, herunder evig krig og kolossale militærudgifter, den fortsatte indskrænkning af borgerlige frihedsrettigheder, vidtrækkende digital overvågning og et stadig mere propagandistisk nyhedsmedie, er i vid udstrækning konkrete følger af denne hændelse. Det ER muligt at komme til bunds i hvad der virkelig skete og er i dag mere presserende og vigtigt end nogensinde før.

Målsætningen i IC911

Udover at udføre forskning og uddannelsesaktiviteter, vil centret stå i spidsen for alle typer initiativer, der har til formål at øge offentlighedens bevidsthed og sætte gang i et bredt funderet krav om retfærdighed for de millioner af mennesker, der er berørt af 9/11.

Det vigtigste blandt disse initiativer lige nu, er, at hjælpe familien til det britiske 9/11-offer Geoff Campbell med at åbne en ny undersøgelse af hans død i World Trade Centers nordtårn. Campbell-familien indsendte et andragende om en ny undersøgelse til den britiske justitsminister i august 2021, og næsten to år senere afventer de stadig en afgørelse. Hvis efterforskningen fortsætter, vil det være den første rigtige regeringsundersøgelse nogensinde, af begivenhederne den 11. september.

Centrets andet store initiativ på kort sigt er produktionen af dokumentarfilmen Peace, War and 9/11 i spillefilmslængde, som skal udgives i september 2023. Dokumentaren viser afdøde Dr. Graeme MacQueen, en meget elsket leder i 9/11 sandhedsbevægelsen, der i sine sidste måneder var medvirkende til at bygge det nye center og præsenterede sin analyse af 9/11 og de relaterede miltbrandangreb i 2001.

Dr. David Ray Griffin

Vi dannede denne nye organisation efter bortgangen af den fremtrædende 9/11-forsker Dr. David Ray Griffin sidste år. I vores overvejelser om, hvor 9/11-sandhedsbevægelsen stod, havde vi en fælles fornemmelse af, at det bedste vi kunne gøre for at bevægelsen kunne blive konsolideret var, at der skulle udføres en mere potentielt banebrydende forskning, samt, at der i det fortsatte arbejde skulle nye impulser og kræfter til, i forfølgelsen af 9/11 retfærdighed.

Vi inviterer dig derfor til at besøge centrets hjemmeside på IC911.org, og til at abonnere på vores e-mail-nyhedsbrev og gerne give en generøs donation eller blive en månedlig bidragsyder så centret kan få vinger. Din generøsitet vil støtte den forskning, uddannelse og handling, der er nødvendig for at være katalysator for en global 9/11-opvågnen.

Den er ikke død….

Vores kære ven Graeme MacQueen sagde engang:

“Historien om 9/11 er ikke slut endnu. Det er op til os at konstruere en human afslutning på denne historie, en slutning, der er baseret på retfærdighed og sandhed. Det er vores opgave, så lad os gøre det.”

Videre på vejen mod sandhed og retfærdighed,

Ted Walter, administrerende direktør
James Gourley, grundlægger
David Chandler, bestyrelsesmedlem
Marilyn Langlois, bestyrelsesmedlem
Piers Robinson, bestyrelsesmedlem
Kevin Ryan, bestyrelsesmedlem
Elizabeth Woodworth, bestyrelsesmedlemKilde

Oversættelse KIS-redaktionen

Foto: www.ic911.org

KIS-redaktionen