Udgivet: 18 september 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Borgere, der er blevet syge efter Corona-vaccinerne kan føre en sag mod Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen for manglende anerkendelse og behandling i sundhedsvæsnet. Det udtaler professor i forvaltningsret i et interview med radio 24Syv.

Professor i forfatningsret, forvaltningsret og civilproces ved Syddansk Universitet, Frederik Waage, interviewes af Radio 24Syv der igen tager dette vigtige emne op. Det er betryggende, at i hvert fald en mainstream radiostation tager sit public-service ansvar alvorligt i Danmark.

Frederik Waage udtaler i programmet bl.a., at mange Covid-vaccinerede med bivirkninger fra injektionen kan føre sag mod de ansvarlige myndigheder som jo har tilladt forsøg med denne uprøvede mRNA-metode på befolkningen i Danmark.

Hør også forkvinden i den nyopstartede Forening for Bivirkningsramte af Covid-19 vaccination svare på, om de har tænkt sig at gøre brug af muligheden.

Gæster i programmet

Gæster i programmet er:


Frederik Waage, Professor i forfatningsret og civilproces ved syddansk universitet
Anette Friedrichsen, formand i den nyopstartede forening for bivirkningsramte af covid-19 vaccination

Vært:
August Stenbroen

Tilrettelægger:
Razan El-Nakieb

Producer:
Niels Frederik Dybdal Rickers

Redaktør:
Simon Reenberg

KIS-redaktionen

Foto: Radio 24Syv