Udgivet: 14 februar 2024 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af KIS-redaktionen – 14. februar – 2024

Arbejdsgivere i Australien, der har tvunget ansatte til at tage Covid-19-vacciner og boostere, kan blive holdt ansvarlige for skader forårsaget af de eksperimentelle vacciner, ifølge en dom i arbejdsretten, i Sydaustralien.

Australien er et af de lande i verden som har oplevet meget strenge restriktioner og tvang, i forbindelse med Corona-pandemien.

Mange læsere kan sikkert huske demonstrationerne foran de australske ambassader rundt omkring i verden, i december 2021(Kis-redaktionen deltog i Nordhavnen, København).

SOS Australien

At arbejdsrettens dom nu rammer mainstream, viser, at ingen kan fralægge sig ansvar efter udførelse af uetiske og umoralske handlinger, i forbindelse med udførelsen af et arbejde, hvor man har tvangspålagt andre medicinske interventioner, uden deres samtykke. Dette er arven fra Nürnberg processen.

The Daily Mail skriver:

Mr. Shepherd fik en Pfizer mRNA-vaccine den 24. februar 2021. Dagen efter fik han alvorlige brystsmerter.”Det føltes som om nogen pressede sit knæ hårdt på mit bryst,” sagde han til 9News onsdag. Smerterne blev ved med at blive værre indtil den 11. marts, hvor han troede, at han havde et hjerteanfald og derfor blev hastet til Adelaides Ashford Hospital. Der blev han diagnosticeret med post-vaccine perikarditis – en betændelse i membranen omkring hjertet.

Dommeren udtalte ved domsafsigelsen, “at han ikke var tilfreds med, at parlamentet havde til hensigt at nægte erstatning til ansatte i staten, der er blevet skadet efter at have fulgt vaccinationspålægget, oprindelig designet til at beskytte borgernes sundhed og velfærd.’

Herhjemme kender vi efterhånden mange erstatningssager hvor vaccineskadede har fået kompensation.

KIS-TV er i denne forbindelse ved at færdiggøre en dokumentarfilm om en dansk vaccineskadet som også har fået erstatning.

Også Østrig oplevede ekstreme love hvor der blev indført vaccinepligt og hvor borgerne fik kæmpe bøder hvis de ikke lod sig vaccinere med denne nye “lovpriste teknologi“.

Med den viden som verden sidder med i dag, virker dette helt surrealistisk……..

Gode nyheder trods alt

Derfor er det gode nyheder, at der i Australien pålægges staten og dens ansatte et juridisk ansvar, for eventuelle fysiske skader, som følge af tvungen vaccination mod Covid-19.

At tvang overhovedet har været på tale i forbindelse med en eksperimentel vaccine, er dybt uetisk og umoralsk,- også det faktum at medicinalindustrien, indtil videre, er undsluppet retsforfølgelse for deres ugerninger.

Nyheden fra Australien er også et tegn på, at der virker til at være en gryende erkendelse af, at det er nødvendigt at “se tilbage” og evaluere. I denne forbindelse må man se på de samlede sundheds-effekter af de tiltag, der blev gjort under pandemien, noget som danske læger påpeger.

Kilde

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: reignitedemocracyaustralia.com.au – Mat Napo/ Unsplash

KIS-redaktionen