Udgivet: 23 august 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Lad patienter der er blevet syge efter Corona-vacciner i stikken, selvom de blot gjorde alt hvad sundhedsmyndighederne bad dem om. “Dette er opskriften på mistillid” siger Christine Stabell Benn i et interview på Radio 24syv, onsdag eftermiddag.

Vi bringer her en kort introduktion til programmet som kan tilgås HER.

Spydspidsen Radio 24syv

Endnu en gang tager Radio 24syv dette vigtige emne op og det skal de have en STOR tak for.

Denne redaktion af journalister lever fuldt op til deres public-service ansvar,- i modsætning til stort set resten af medierne i Danmark, der i lang tid har ignoreret henvendelser fra borgerne vedrørende Corona-vaccineskader.

KIS-redaktionen har flere gange kontaktet journalister, bl.a. på Politiken, men er her blevet afvist, på trods af dokumenterede beviser på omfattende vaccineskader i Danmark og bekymringen om et massivt svigt fra myndighederne, herunder Sundhedsstyrelsen.

Forening af bivirkningsramte i DK

Anette Friedrichsen, der selv er vaccineskadet og forkvinde for Patientforeningen af Bivirkningsramte fra Covid-vacciner i Danmark, fortæller i programmet om hendes lange kamp for at nå igennem til sundhedsmyndighederne og det politiske system.

Der eksisterer nemlig ikke et behandlingstilbud til mennesker der er blevet syge efter Corona-vaccinerne. Derfor besluttede Anette Friderichsen og andre bivirkningsramte sig for, at lave en forening for bedre at kunne nå igennem til myndigheder og presse.

Baggrunden er bl.a., at de i 2,5 år er blevet ignoreret og kørt ud på et sidespor af myndighederne. Ingen myndighedspersoner har taget deres situation som syge efter vaccinen, alvorligt.

Christine Stabell Benn

I programmet medvirker også professor og vaccineforsker Christine Stabell Benn som udtrykker stor bekymring over myndighedernes behandling af de bivirkningsramte fra vaccinerne.Dette er opskriften på mistillid” siger hun og begrunder det med, at patienterne har fulgt myndighedernes vejledninger ved at lade sig vaccinere og nu står uden hjælp og behandling. Dette fordrer ikke ligefrem til at lade sig vaccinere en anden gang.

De praktiserende læger er handlingslammede

Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen har pålagt alle praktiserende læger ikke at visitere patienter med bivirkninger fra Corona-vaccinerne, til senfølge-klinikkerne. Hvad dette skyldes står hen i det uvisse. Men kan der måske være et sammenfald af symptomer i de to grupper?

Det betyder også at lægerne ikke er i stand til at gennemskue de komplekse symptomers sammenhænge, hvilket forhindrer dem i at give deres patienter den fornødne og relevante behandling.

Møde med myndighederne aflyst

Efter lang tid lykkedes det forkvinden Friderichsen at få et møde i stand med Sundhedsstyrelsen som også lavede dagsordenen for mødet. Alligevel aflyste myndighederne mødet uden at kunne give en gyldig og relevant forklaring på hvorfor.

Meget tyder dog på, at det skyldes, at der var bisiddere til mødet, heriblandt Christine Stabell Benn og en anden læge, der også selv er bivirkningsramt.

Det er næsten ikke til at fatte at vi her i Danmark bliver behandlet på denne måde af vores sundhedsmyndigheder. Det er derfor alle borgeres opgave at få politikerne til at komme til bunds i hele denne Corona-historie, der tilsyneladende udvikler sig fra dag til dag. Og det er godt for Danmark at der i vores land findes ærlige, retskafne og etiske læger der tør sige deres mening!

“Må lyset vejlede os og feje mørket af vejen……..”

Lyt til podcasten HER

Beskrivelse af programmet

I 2,5 år har borgere, der er blevet syge efter coronavaccinerne, forsøgt at råbe Sundhedsstyrelsen op.

I Juni spirer så et håb om hjælp, da Sundhedsstyrelsen inviterer til et møde med en nyopstartet forening for vaccinepatienter.

Men da datoen nærmer sig, aflyser Sundhedsstyrelsen pludselig det længe ventede møde.

Gæster:
Anette friedrichsen, vaccineskadet og formand for ny patientforening
Christine stabell benn, vaccineforsker.

Vært:
August Stenbroen

Tilrettelægger:
Razan El-Nakieb

Redaktør:
Mille Ørsted

KIS-redaktionen

Foto: Radio 24syv