Udgivet: 16 april 2024 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af GUY GIN – 16. april – 2024

I flere år har onkologer som professor Angus Dalgleish, koblet mRNA Covid-vacciner til kræftudbrud og tilbagefald. Naturligvis har pro-mRNA-siden konsekvent afvist sådanne bekymringer som intet andet end anekdoter og tilfældigheder. Data på befolkningsniveau, der understøtter denne forbindelse, er dog dukket op i en ny peer-reviewed undersøgelse med titlen: Øget aldersjusteret kræftdødelighed efter den tredje mRNA-lipid nanopartikelvaccinedosis under COVID-19-pandemien i Japan

Forfatterne starter med at påpege, at aldersjusterede dødelighedsrater (AMR) for alle kræftformer, fortsatte deres nedadgående tendens i løbet af det første år af Covid-pandemien, lige indtil udrulningen af Covid-vaccinerne. Et ret uheldigt sammentræf, er jeg sikker på at du også synes.

De aldersgrupper der fandt at have statistisk signifikant kræftoverdødelighed, var 75-79-årige i 2020, 2021 og 2022 og 80-84-årige i 2022, hvor begge grupper viste stigninger fra år til år. Begge grupper havde i øvrigt også boosterrater på over 90 %.

Så langt, så tilfældigt.

Det er vigtigt her at understrege, at kun fem ud af 20 kræfttilfælde viste overdødelighed i 2020-2022.

Men de tre, der udviste betydelig overdødelighed i 2021 (pancreas-, prostata- og æggestokkræft), viste tilfældigvis også betydelig overdødelighed i 2022.

Der er tre uheldige tilfældigheder mere; Læbe/oral/pharyngeal(hals) kræft og leukæmi, viste også betydelig overdødelighed i 2022.

Forfatterne diskuterer mulige mekanismer til at forklare disse resultater og nævner en lang række problemer med mRNA-vaccinerne: lipid-nanopartikler der spreder sig til forskellige organer, langvarige spikeproteiner i blodet, trombose, undertrykkelse af type I-interferon-responser “som spiller en væsentlig rolle i cancerimmunovervågning”, øgede IgG4-antistoffer, reaktivering af latente vira og revers-transkription af mRNA til DNA og integration i det menneskelige genom. På det sidste punkt citerer forfatterne vores gamle venner hos FDA (min fremhævelse).

U.S. Food and Drug Administration (FDA), udtaler i sin vejledning til produktion af virale vacciner mod infektionssygdomme: “Der er flere potentielle mekanismer, hvorved resterende DNA kan være onkogen, herunder integration og ekspression af kodede onkogener eller insertionel mutagenese efter DNA integration” [98]. FDA’s retningslinjer er essentielle for Japan, fordi Japans særlige nødbrugstilladelse afhang af FDA-godkendelse under COVID-19-pandemien.”

Hvis FDA er Dr. Evil, er Japans sundhedsministerium Mini-me. Men det er bestemt ikke sjovt.

Denne artikel blev først udgivet på Guy Gins Substack-side, Making (Covid) Waves in Japan. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Stop Press: Prof. Angus Dalgleish har skrevet om den nye undersøgelse i TCW Defending Freedom.

Kilde

Foto: Daily Sceptic

Oversættelse: KIS-redaktionen

KIS-redaktionen