Udgivet: 9 april 2019 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Fra Jægerkorps og kontraefterretningstjeneste til kampen for sandheden om 11. september 2001.

Pastor emeritus Stephen Egede Glahn fortæller med ord og billeder en højst usædvanlig livshistorie. Først 24 år i dansk forsvar som soldat og officer ved kamptropperne, Jægerkorpset og Forsvarets Efterretningstjeneste med særlig uddannelse i USA, Tyskland og England, samt tjeneste i Gaza og på Cypern. Derefter i 26 år sognepræst for Munke Bjergby og Kirke Flinterup sogne nord for Sorø. De seneste ti år har han bl.a. efterforsket hvad der virkelig og rent faktisk skete den 11. september 2001 samt hvad der er sket i årene før og efter, i forbindelse med denne ”århundredets forbrydelse”. Alt efter princippet: ”Hvis man ikke kender fortiden, forstår man ikke nutiden”. En yderst fortættet stemning og aften.