Udgivet: 3 december 2021 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Samfundssind - er du klar til 3. stik?

Kilderne i Såne har indgået en aftale med Thomas Soltau om at støtte op om hans ide om at foretage en kvalitativ undersøgelse og indsamling af vidnesbyrd fra Covid-19 vaccinerede borgere der har fortrudt vaccinen. Denne fortrydelse kan enten være opstået som følge af bivirkninger eller blot erkendelsen af, at det liv der blev lovet efter de to stik stadig lader vente på sig.

Så hvis du selv er vaccineret og oplever alvorlige bivirkninger eller kender én der gør, så hører vi gerne fra dig. Du kan skrive til redaktionen under fanen “kontakt” hvor alle henvendelser bliver besvaret.

Målet med denne undersøgelse er at give en stemme til alle dem hvis liv er forandret i væsentlig grad efter de har modtaget vaccinen. De indsamlede vidnesbyrd vil blive præsenteret på en platform med korte videoklip af hver enkelt beretning.

Kort om filmen “Samfundssind – er du klar til 3. stik?”

Filmen beskriver ordet samfundssinds infame struktur og de psykologiske mekanismer der er indlejret og som i væsentlig grad påvirker vores adfærd på det ubevidste plan. Der spilles bevidst på vores svagheder og trang til at være en del af fælleskabet.

Han har lavet en syntese af hele forløbet, som tydeligt beskriver i hvor høj grad vi hurtigt glemmer tidligere udmeldinger i lyset af nye restriktioner og påbud. Vi har brug for en opsummering i det store informationshav, der hele tiden vokser.

Regeringen siger: STOL PÅ OS. Men det bliver ikke rigtig som de lover……