Udgivet: 16 januar 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
World Economic Forum

Thomas Soltau gentager nu de 3 vigtige spørgsmål som Aktivinfo stillede til regeringen, div. ministerier og Epidemiudvalget i slutningen af 2021 og som Magnus Heunicke lovede at svare på inden udgangen af januar 2022.

Kilderne i Såne beskrev dette i publikationen “Spørgsmål 68” den 5. januar 2022.

I denne nye video med titlen “Invitation Til Dialog” beskriver Thomas Soltau i korte træk den række af begivenheder som har gjort at vi i dag står med langt flere spørgsmål end vi har fået gyldige og meningsfulde svar på.

De sundhedsmæssige målsætninger og tiltag under coronaen i Danmark, har på to år rykket den førte restriktive politik tættere på WEF´s kernefilosofi og strategi som kan ses skitseret på weforum.org. Dette er dog ukendt for de fleste mennesker i vores land.

World Economic Forum er nemlig en organisation som har fået stor indflydelse på international politik gennem de sidste 30 år, idet organisationen har haft over 20.000 internationale top erhvervsledere og politikere igennem deres uddannelsessystem.

WEF optager hvert år nye unge ledertalenter fra alle lande i indslusningsmodulet Young Global Leaders. De bliver her tilbudt en gratis uddannelse som efterfølgende giver WEF´s agenda stor mulighed for at blive promoveret og implementeret i hjemlandet.

Flere af regeringslederne i verden lige nu er grundigt indført i WEF´s strategier idet mange tidligere har deltaget det 5 årige uddannelsesforløb, indirekte sponsoreret af WEF`s bidragsydere, storindustrien.

Navne som tidligere BK Angela Merkel i Tyskland, P Emmanuel Macron i Frankrig, PM Justin Trudeau i Canada, Tidligere PM i Østrig Sebastian Kurz, PM i New Zealand Jacinda Adern, PM Mario Draghi i Italien, SM Magdelena Andersson i Sverige, SM Jonas Gahr Støre i Norge, PM Boris Johnson i England er alle tilknyttet WEF og udfører jf. Event 201 den køreplan som blev lavet ved denne corona-simulation blot to måneder før pandemiens start.

Dog er der stort set ingen politikere der åbenlyst står ved, at en international globalistisk organisations agenda, er baggrunden for flere af de politiske beslutninger der lige nu styrer både Danmark og resten af verden henimod et mere og mere totalitært system. På denne måde er det lykkedes WEF at frakoble demokratiet og tage friheden og ytringsfriheden som gidsel.

Det er på høje tid at Holger Danske pressen vågner og tager deres ansvar alvorligt!

Del filmen med alle dine venner.