Udgivet: 5 januar 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Spørgsmål 68

Aktivinfo stiller spørgsmål

I løbet af sommeren udgav foreningen Aktivinfo i alt 6 flyers med en mængde information om COVID vaccinerne og om corona i øvrigt. Rikke Hauge var medforfatter til teksten på disse flyers, og hun sørgede for at sende dem til alle sundhedsordførere samt relevante ministre hver gang foreningen udgav en ny flyer.

Som den eneste folketingspolitiker har Liselott Blixt (DF) på vegne af Epidemiudvalget nu stillet 3 spørgsmål til Sundhedsministeren baseret på informationen i nogle af foreningens flyers:

  • Hvor mange gange skal vi vaccineres imod Covid-19? Og i hvor lang tid ud i fremtiden? Hvis I ikke kan fortælle os, hvornår ”behandlingen” slutter, og hvor mange doser vi skal have, så er det både absurd og uetisk at ”anbefale” (og presse) folk til at starte med at lade sig stikke.
  • Støtter I den store nulstilling af verden som World Economic Forum (WEF) ønsker sig? The Great Reset er IKKE en ”teori”. Alle der kan søge på Google, kan finde artikler og videoer, hvor WEF og Klaus Schwab taler for, at denne agenda er nødt til at blive indført, NU!
  • Hvor mange ”amplification cycles” benytter den PCR-test, som bruges i Danmark? Hvis det er rigtigt, at PCR-test med ”amplification cycles” over 35 er videnskabeligt ubrugelige, så er det jo logik, at en kæmpe del af alle vores ”smittetilfælde” er falske?

Den officielle forespørgsel fra d. 9. december 2021 kan ses her:
https://www.ft.dk/samling/20211/almdel/EPI/spm/68/2497343.pdf

Svar lovet ultimo januar

Sundhedsminister Magnus Heunicke har tilsyneladende for travlt til umiddelbart at svare på disse relevante spørgsmål inden for svarfristen, omend man skulle tro han allerede kender svarene, og henviser således til, at der for at kunne svares skal indhentes eksterne bidrag. Magnus Heunicke forventer at kunne svare i slutningen af januar.

Opdatering

Kilderne i Såne har i dag onsdag d. 5. januar været i kontakt med Liselott Blixt for at høre, om der er nyt i sagen. Liselott Blixt henviser til svarfristen sidst i januar, og fastholder samtidig, at hvis borgerne synes at de mangler svar på relevante spørgsmål, så har de krav på at blive hørt.

De omtalte flyers fra foreningen Aktivinfo kan hentes som pdf filer og/eller printes her:
https://aktivinfo.dk/index.php/udblik/

Informationen er bragt efter aftale med Rikke Hauge.

KIS-redaktionen.