Udgivet: 9 marts 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Error

Kilderne i Såne har i tilføjelse til den norske artikel fra Steigan.no søgt på World Economic Forum‘s webside efter den forsvundne side angående Cyber Polygon, og ganske rigtigt mødes man af det nedenstående billede, der fortæller: “Sorry, but we can’t find the page you were looking for”.

Cyber Polygon

‎World Economic Forum skulle træne internet blackouts – og så slettede de alle dokumenter‎ne

Af red. PSt 9. marts 2022.

‎Milliardærklubben World Economic Forum har arbejdet på et projekt kaldet ‎‎Cyber Polygon.‎‎ ‎‎ Ifølge Davos handler det om datasikkerhed, men ud fra dokumenterne ligner det mere øvelse på et globalt internet blackout.‎

‎Det er et stort prestigeprojekt bakket op af fyrsten selv, Klaus Schwab:‎

‎Læserne har bedt os om at finde ud af, hvad dette projekt går ud på, så vi søgte på WEF’s webside,‎‎ men de dokumenter, der var der for kun et par måneder siden, var slettet og sporløst forsvundet. ‎WEF‎ har endda gjort sig umage for at fjerne alle spor af Cyber Polygon.‎

‎Men der er ikke meget, der er sporløst i vores tid. Og ganske rigtigt fandt vi dokumenterne på ‎“Wayback Machine”,‎‎ internettet’s hukommelse.‎

‎Her er Cyber Polygon’s officielle webside‎‎‎‎, bortset fra at den ikke længere er officiel:‎

Ifølge ‎agendaen‎‎ ser vi, at det handler om meget mere end internet og sikkerhed, såsom global digital valuta: ‎Ny verden – ny valuta. Hvordan gør vi det finansielle system modstandsdygtigt, i takt med at digitale valutaer spreder sig?

‎Her er ‎‎en samling dokumenter‎‎, der viser, hvad de har i tankerne.‎

‎Og ganske rigtigt: Et av hovedpunkterne på ‎‎Cyber Polygon 2022‎‎ skulle være: ‎Den tekniske træning involverer deltagerne i en øvelse, der handler om at arbejde som responsteam ved et målrettet angreb på en virksomheds hybride sky-infrastruktur‎‎.‎

‎Men nu ser alt ud til at være fejet ind under gulvtæppet. Hvorfor?‎

‎Kunne det skyldes, at russiske banker og medier var stærkt involveret som partnere‎‎? Sber Bank og Tass og flere andre?‎

‎Vi har ikke noget svar endnu. Men hele affæren er mærkelig fra start til slut, hvis vi da er ved slutningen nu?‎

Oversættelse: KIS-redaktionen.