Udgivet: 1 april 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Internationalt COVID Summit

COVID-19 har påvirket alle globalt, og verden har arbejdet kollektivt og årvågent for at sætte en stopper for denne pandemi. 

Det INTERNATIONALE COVID-SUMMIT blev skabt til læger, advokater og fagfolk fra hele verden for at forene og diskutere deres erfaringer med COVID-19. Dette er en ucensureret og sikker havn, hvor de er i stand til at samle, dele, diskutere og analysere deres resultater for at finde sikre og effektive behandlinger for COVID-19 og alle de komplikationer, der omgiver det. Disse medicinske fagfolk ofrer alt og arbejder utrætteligt for at hjælpe med at sætte en stopper for denne pandemi. Delingen af data og forskning fra hele verden er medvirkende til at finde effektive behandlinger for COVID-19, og det er afgørende for at få os alle sammen sikkert igennnem.

Dette grænseoverskridende initiativ vil blive en periodisk begivenhed, indtil verden endelig kan vende tilbage til normalen. Verden har udholdt vreden fra COVID-19, og nu skal vi alle arbejde sammen for at afslutte det.

Erfaren ledelse

De medicinske fagfolk, der udgør teamet af eksperter, kommer fra forskellige medicinske områder. Der er familielæger, akutlæger, immunologer, epidemiologer, virologer, kritiske læger, kirurger, kardiologer, lungelæger,  onkologer, såvel som mange andre. Mange af dem blev frivillige COVID-læger under pandemien for at hjælpe med at redde liv. Denne praktiske oplevelse med COVID-19 har givet dem en klar forståelse af sygdommen og hjalp dem til at forstå effektiviteten af forskellige behandlinger.

De er de sande helte, der risikerer alt for at redde vores liv, kun ledet af integritet og hengivenhed uden at blive betalt eller kompenseret for deres arbejde.

Topmøde i Massy i Frankrig 1. & 2. april 2022

Over 20 professorer og læger, alle eksperter indenfor behandling af COVID-19, er i disse dage samlede i Massy i Frankrig til topmøde arrangeret af International COVID Summit. Se med live og bliv klogere på de seneste data-analyser og mød familier som har COVID tæt inde på livet.

Der vil være flere læger og fagfolk samt opdateret data og forskning fra hele verden. De professionelle er klar til at dele den nyeste forskning og data, og vi er alle klar til at høre det.

Mange af dem har ofret alt for at stå frem og holde os i sikkerhed, lad os støtte dem i deres bestræbelser på at redde vores liv.

Følg med live her:

https://youtu.be/SOIs42o5AI8

Torsdag den 27. januar 2022 afholdtes et særligt webinar med læger, der med succes kurerer COVID med tidlige behandlinger. Gå ikke glip af dette live-interview fra Europa-Parlamentet med europaparlamentariker Ivan Sinčić som vært.

For at se det klik her.


Verdens Frihedserklæring af ICS

Vi, verdens befolkning , erklærer, at vi har magten og forpligtelsen til at afvise tyranni og pligten til kraftigt at beskytte de rettigheder, der er givet af dem før os.

Vi, verdens befolkning , kræver øjeblikkelig ophør af alle undertrykkende, segregative, dystopiske, tyranniske og splittende mandater, der er blevet pålagt globalt under forudsætningen af en erklæret pandemi.

Vi, verdens befolkning , kræver, at regeringer giver alle beføjelser tilbage til medicinske og videnskabelige fagfolk til at behandle patienter baseret på videnskab, viden og erfaring i stedet for pålagte mandater.  

Vi, verdens befolkning , kræver, at læge-patient-relationerne genoprettes ved at tillade alle læger at praktisere uden frygt for straf.

Vi, verdens befolkning , kræver frihed til at vælge vores egne medicinske behandlinger baseret på ucensurerede og gennemsigtige videnskabelige data og forskning, der er fri for tvang, straf eller trusler.

Vi, verdens befolkning , kræver retten til at afvise medicinske behandlinger baseret på sundhed, samvittighedsfuld eller religiøs overbevisning og kræver, at vores krænkede rettigheder til kropslig autonomi omgående returneres.

Vi, verdens befolkning , kræver, at al ansættelse, der blev opsagt på grund af afvisningen af at tage et eksperimentelt stof, genoprettes øjeblikkeligt og/eller kompenserer den enkelte for al tabt indkomst.

Vi, verdens befolkning , kræver øjeblikkeligt ophør af de regerende magter, der bestemmer vores børns medicinske behandling. Vi kræver, at enhver medicinsk behandling, der gives til et barn uden samtykke fra forældre eller værger, er strafbar i henhold til loven.

Vi, verdens befolkning , kræver øjeblikkelig frigivelse af de medicinske og videnskabelige data samt nøjagtige statistikker over alle vacciner og medicin, der er blevet påbudt under denne erklærede pandemi.

Vi, verdens befolkning , håndhæver artikel 6, sektion 3 i Nürnberg-kodeksen, som siger, at: I intet tilfælde må en kollektiv fællesskabsaftale eller samtykke fra en samfundsleder eller anden myndighed erstatte en persons informerede samtykke.

Vi, verdens befolkning , kræver, at alt ansvar pålægges lægemiddelproducenterne, og at de holdes ansvarlige for alle dødsfald og skader forårsaget af medicinen.

Vi, verdens befolkning , kræver en grundig undersøgelse af al korruption og interessekonflikter omkring denne erklærede pandemi, og at hver skyldig part bliver straffet og dømt for ethvert dødsfald og/eller enhver skade, der var forårsaget af mandater eller tvang, inklusive alle selvmord.

Vi, verdens mennesker , erklærer, at det er vores umistelige ret og pligt straks at kræve tilbagelevering af vores friheder, sandhed, friheder og vores ret til at stræbe efter lykke.

Det er vores pligt og ret at genoprette vores verden ved at fjerne magten fra de destruktive ledere og lægge den tilbage i folkets hænder. Vi er blevet opfordret til at kæmpe for vores friheder for at forhindre, at vores verden bliver oversvømmet af egoistiske og korrupte hænder. Takket være dem før os blev vi født frie, og det er vores pligt at beskytte vores børn og efterlade dem en verden, hvor deres friheder og rettigheder er intakte.

Alle rettigheder, som vi giver afkald på, vil gå tabt for altid. Det kan vi ikke tillade.

Lad dette være vores arv. Forenede vil vi vinde.