Udgivet: 8 april 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Fredsaktivist Pernille Grumme

Kilderne i Såne har fået tilladelse til at bringe tekst udgaven af fredsaktivist Pernille Grummes tale “En pagt med djævelen” som hun holdt ved Worldwide Rally for Freedom demonstrationen den 19. marts på Rådhuspladsen i København.

Talen kan også ses i videoudgaven her på dk.dox. https://dkdox.tv/videos/DK22014

Det er Anthony Freda der har lavet den collage som Pernille står med.


Fredsaktivist Pernille Grumme

Pernille Grumme (født 24. oktober 1946) er en dansk skuespillerinde, som er uddannet fra Privatteatrenes Elevskole i 1968 og Statens Teaterskole i 1969. Hun har optrådt på flere scener, bl.a. Det Danske TeaterSvalegangenGladsaxe Teater og Boldhus Teatret, ligesom man på tv har set hende i serierne En by i provinsenStrandvaskeren og TAXA.

Ved Europa-Parlamentsvalget 2019 stillede Pernille Grumme op for Folkebevægelsen mod EU, og fik 1174 personlige stemmer.

Pernille Grumme har i en årrække været formand for Kunstnere For Fred i Danmark. Kunstnere for Fred blev stiftet 1984 med det formål at tilskynde professionelle kunstnere til at stille deres talent og faglige kunnen til rådighed for projekter, der støtter fred og nedrustning, beskyttelse af miljøet, international solidaritet og samarbejde samt menneskers ligeret uanset hudfarve, køn og religion.


En pagt med djævelen

I 1940 skrev Poul Henningsen en vise, der handler om undertrykkelse, censur og kampen for Frihed. Den hedder: “Man binder os på Mund og Hånd”. De fleste af Jer kender den. 

Nu  82 år efter oplever vi, hvor aktuel den igen er blevet, fordi vores frihedsrettigheder gradvist bliver taget fra os med små og store lovændringer, der ikke diskuteres, og ovenikøbet forties af medierne. Skræmmende, da pressen jo skulle være den fjerde  statsmagt og demokratiets vagthund.

Men først og fremmest oplever vi igen udbredt censur, som er det første, store skridt mod fascisme. Fascisme betegner det styre, hvor den politiske og den økonomiske magt er sammensmeltet, og hvor de store selskaber bestemmer den politik, der bliver ført og den information, der bliver sendt ud. Kort sagt når politikere, journalister og offentlige institutioner adlyder og føjer sig på grund af trusler eller bestikkelse fra stærke, økonomiske kræfter.  

Ifølge pressenævnet er det brud på god presseskik at hindre offentliggørelse af væsentlig betydning for befolkningen, samt eftergivenhed over for udenforståendes krav om indflydelse på mediernes indhold, hvis eftergivenheden kan medføre tvivl om mediernes frie og uafhængige stilling. Denne gode presseskik er beviseligt ikke mere eksisterende.

De fleste journalister og politikere opfører sig som arrogante, ophøjede væsner, man ikke kan komme i dialog med. At de også lyver åbenlyst og benægter fakta, uden at det får konsekvenser, hører til dagens uorden. Man kan således lyve et land i krig, opnå forfremmelse, samt blive fredet af medierne.

Når der f.eks. ikke informeres om de mange bivirkninger, der beviseligt er ved vacciner, kunne det jo godt hænge sammen med, at Bill og Melinda Gates Foundation donerer store formuer til vores sundhedsinstitutter og vores forskning. Det er så banalt og gennemskueligt, at selv et skolebarn kan forstå det, men det bliver ikke fakta-tjekket.

Vi ved med garanti, at vi ikke har fået sandheden at vide om mordene på Kennedy-brødrene, på Martin Luther King, på Malcom X, på Oluf Palme, på Dag Hammerskjøld og på John Lennon, eller – om terrorangrebene i Oklahoma City, på World Trade Center, – The London Bombings, The Boston Maraton, Las Vegas, Nice, Madrid, osv. Eller – om baggrundene for krigene mod Irak, Afghanistan, Libyen, Syrien og nu Ukraine.

De journalister, der vover at afsløre løgnene, går det ikke godt. Mange er døde på mystisk vis, verdens mest samvittighedsfulde journalist, Julian Assange, sidder i fængsel på 12 år, og alle, der stiller spørgsmål og kræver svar, bliver hånet af dem, der kalder sig journalister. Det er det modsatte af god presseskik. Det er sjofelt! Møde os tør de heller ikke fordi, de er feje.

Når en kæmpe lastvogns-konvoj kan rulle hen over Canada, – eller mange tusinder kan demonstrerer i Australien, i Østrig, Paris, Berlin, Rom, Washington, Stockholm og her, eller når der manipuleres med tal og billeder af COVID-ofre, uden at det får bare en lille notits i pressen – beviser det, at medierne er kontrollerede. 

Jeg skal ellers ikke tale om COVID-bedraget – bare minde om, at vi har skullet underlægge os regler, der ikke gælder for politikerne selv, for domstolene eller for Danmarks Radios medarbejdere. Eller i Downing Street….. Dermed beviser de selv, at de lyver!

Men uanset hvor mange gange, vi tager dem i at lyve, gentager de bare de samme løgne efter Goebbels gamle opskrift – om bare at blive ved, indtil idioterne tror på det. Det er for mig den rene fascisme.

Men den store opvågnen er i fuld gang, og vi bliver også bare ved og ved med at afsløre deres løgne og stille spørgsmål. 

Der sker frygtelige ting i Ukraine og mennesker lider og dør, men skal Putin have skylden for det hele? Hvorfor taler ingen om det, der gik forud? F.eks. om betydningen af NATO’s udvidelse mod øst? Hvorfor støtter vesten det nazistiske regime i Ukraine, og ignorerer, at 14.000 mennesker er blevet dræbt de sidste otte år i Donbass-regionen? Hvorfor vil man ikke høre russernes version? Hvorfor kan man ikke længere se Russia Today eller Sputnik i EU?

Hvorfor vajer det ukrainske flag over mange statslige institutioner, mens ingen hejser Palæstinas flag, når Israel for tusinde gang hagler bomber ned over Gaza?

Hvorfor skaber det ikke kæmpe overskrifter, når USA’s viceudenrigsminister, Victoria Nuland, indrømmer, at USA har Pentagon finansierede laboratorier i Ukraine, hvor man kan fremstille biologiske og kemiske våben? Selv kalder hun det for ”forskningsfaciliteter”, hvor man forsker i SUNDHED. Men de ukrainske laboratorie-arbejdere har fået besked på at destruere det hele, ”så man ikke risikerer, at russerne får fat i det..”, ja, så kan det vel ikke være helt ufarligt det, der foregår? Nogle af disse medarbejdere har dokumenteret, at der er blevet forsket i, hvordan man kan sprede dødelige sygdomme ved hjælp af vilde fugle! Altså hvordan man kan overføre biologiske våben fra Ukraine til Rusland med trækfuglene! Den sorte pest båret ind på vinger! Nej, man forsker IKKE i sundhed – man forsker i DØD! Det kan næsten ikke være mere modbydeligt. 

Men nu kan den russiske udenrigsminister, Sergey Lavrov så sidde i FN’s sikkerhedsråd og vifte med et lille glas med hvidt pulver og sige: ”Se, hvad vi har fundet”! Denne gang er det bare sandt!

I skyggen af denne Ukraine-krig forbereder WHO  en “international aftale om forebyggelse og kontrol af pandemier”. Det betyder at Globalisterne, også kaldet The Cabal, ønsker at få kontrol over sundhedssystemer verden over ved at oprette en international pandemi-traktat, der gør WHO til den eneste beslutningstager i pandemi-spørgsmål. De vil fjerne vores demokratiske frihedsrettigheder, herunder retten til at vælge vores egen lægebehandling, angiveligt for “sikre” mod infektioner.  Hvis denne traktat går igennem, vil WHO altså have ret til at kræve obligatoriske sundhedspas og tvangsvaccinering i Danmark.

I betragtning af at WHO’s generaldirektør er indstævnet for massemord ved Den Internationale Domstol i Haag, og at organisationens hovedsponsorer er Bill Gates, som åbenlyst går ind for befolkningsreduktion, er dette mildest talt ikke betryggende. 

Men ikke nok med det. Den herskende elite vil også ændre på vores gener.

Ifølge Klaus Schwab, grundlægger og formand for World Economic Forum, er målet at ændre, hvad det vil sige at være menneske ved at fusionere menneske og computer. Menneskers DNA kan allerede nu “hackes” ved hjælp af den teknologi, der eksisterer. For man ønsker at indføre et digitalt diktatur. Derfor vil man manipulere med selve livet – Man vil lege Gud! 

Disse rablende gale psykopater er i gang med at presse verden ud i et økonomisk kaos. Når de først har ødelagt den globale økonomi, banket energi- og fødevarepriserne op, skabt massefattigdom og myrdet et par hundrede millioner mennesker, vil de tilbyde at redde os alle med én verdensregering – A NEW WORLD ORDER – og kontrollere os med digitale pas. Disse milliardærer, der mødes i Davos og på Bilderbergermøder og aftaler slagets gang, er eksperter i bestikkelse og trusler og myrder dem, der kommer i vejen for dem uden uden antydning af skyld. 

Det er uforståeligt for mig, at unge politikere og journalister med små børn, ikke kan gennemskue de konsekvenser, dette vil få for dem selv. De må jo tro, de tilhører de udvalgte, der vil undslippe dette fremtidige rædselsscenarie, og vil få lov til beholde deres privileger og luksussommerhuse – sammen med de politikere, der har tilsluttet sig denne New World Order-plan. Og det har de fleste! Måske aner de ikke, at de har indgået en pagt med djævlen.

I søndags så jeg en ny dansk film om en familie, der var en betydelig del af modstandsbevægelsen under besættelsen, nemlig Hvidstengruppen. Familiens mandlige medlemmer blev henrettet og kvinderne blev sendt i tysk fangenskab. De blev behandlet ganske grusomt. Men de kæmpede alle for den frihed, vi nu oplever bliver taget fra os i tynde skiver, dag for dag.

Det undrer mig, at vi kan stille de samme spørgsmål til besættelsestiden igen og igen: ”Jamen hvordan kunne det dog komme så vidt? Hvorfor blev det ikke stoppet i tide?” –  Samtidig med, at dét, der sker for øjnene af os hver eneste dag, bagatelliseres eller benægtes. Og alle, der hamrer i potter og pander, kører i kæmpe lastvognskonvojer eller går på gaden over hele verden for at netop at advare, bliver ignoreret eller latterliggjort af en samlet presse og af dem, vi har valgt til at repræsentere os på Christiansborg. 

Fascismen er så sandelig stærkt på vej tilbage og den må og skal bekæmpes med næb og klør – med mund og hånd.

Den som holder sjælen rank kan aldrig blive træl

Ingen kan regere det som vi bestemmer selv

Det lover vi med hånd og mund

i mørket før en morgenstund,

at drømmen om frihed

bliver aldrig forbi.