Udgivet: 6 april 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Niels Harrit PCR Foredrag

Det er med stor glæde at Kilderne I Såne kan præsentere Niels Holger Harrit og hans nye foredrag “RT-PCR testen og hvad deraf fulgte,- en skæbnesvanger historie fra nutiden”.

Ingen mennesker kan vel efterhånden undsige sig at have hørt ordet ”PCR-test”.

I gennem to år har vi utallige gange dagligt hørt ordet, nærmest som et mantra, i flere sammenhænge gennem aviser, radio, TV og på nettet.

PCR-testen har dannet selve grundlaget for den verdensomspændende COVID-19 pandemi erklæret af WHO.

I kølvandet på erklæringen er der taget store politiske og sundhedsmæssige beslutninger i vores samfund med nye love og bekendtgørelser, lockdown, masker og testning, alt sammen noget der har præget vores dagligdag fra morgen til aften. Særligt børn, unge og gamle har oplevet store tab i deres livskvalitet.

Nyhedsstrømmen har formidlet smittetal, smittetryk, indlagte, døde, alt sammen baseret på PCR-testen.

Men hvordan virker den egentlig? Og hvor kommer den fra? Hvem har opfundet den? Og til hvilket formål? Hvad kan den bruges til? Og ikke bruges til?

Flere lande er lige nu i gang med at justere tallene for smittede og døde idet det er anerkendt af bl.a. WHO samt CDC i USA, at PCR-testen ikke har været det pålidelige og præcise instrument som tidligere beskrevet af myndigheder verden over.

Niels Harrit har undervist på Københavns Universitet i 40 år og som kemiker vil han gennemgå et svært stof på en let forståelig måde. Foredraget henvender sig til alle der ønsker en mere indgående viden om RT-PCR-testens muligheder og begrænsninger, idet den jo har været det styrende element i vores samfund. Niels Harrit vil ligeledes gennemgå vaccinernes virkemåde og opbygning og sammenholde dette med menneskets immunsystem.

Billetter kan også reserveres her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/khk1aoyi08