Udgivet: 2 juni 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Komplot mod danskerne?

Kære Folketingsmedlem,

Af Lene Bang, 30. maj 2022.

Er du en del af et komplot mod danskerne? Ja, undskyld jeg spørger, men når jeg ser Magnus Heunicke ved globalisternes møde i Schweiz, stå og pjanke med sin gode ven Tedros Adhanom Ghebreysus, mistænkt for folkemord i sit hjemland, Ethiopien, så bliver jeg temmelig panikslagen. Og når jeg ser ham stå og forære ham vores frihedsrettigheder på det sundhedsmæssige område, så bliver jeg hvidglødende af raseri. I har jo ”glemt” at spørge befolkningen om det er noget, vi har lyst til.

Hvornår skal Tedros stilles for retten? Mon nogensinde? Nu har han jo lige fået forlænget sin titel af general direktør for WHO, med egen garde til at vogte ham, mens han frit kan udstede dekreter om diverse spændende, længe planlagte sygdomme, med hertil passende, for længst indkøbte ”vacciner”. Han kan så, når som helst, erklære en ”pandemi”, hvorefter han kan gå i gang med at udføre sit speciale: folkemord på hele jordens befolkning. Han har jo allerede meldt ud, at han synes, at abort op til 9. måned er OK. Det er meget bekymrende, at du, kære folketingsmedlem ikke forholder dig til det og i det mindste ikke svarer mig, når jeg spørger. I Danmark har vi en grænse for abort på 12 uger. Hvad kalder du abort efter 12. uge? Hvor går din grænse? Hvorfor stopper du ikke dette vanvid? Jeg betragter et manglende svar fra din side på dette spørgsmål, som at du accepterer dette, og at du derfor er medlem af Tedros’ uhyggelige klub.

Vi er nogle stykker ( og sikkert mange flere, hvis de kendte til situationens alvor), som ikke er tilfredse med det koncept. Vi er faktisk ret glade for at leve, og mange af os har børn og børnebørn, som også gerne skulle have en fremtid. Men the Great Reset med transhumanisme, social digital credit, overvågning og indbygget mind control, virker ikke tillokkende.

Jeg forstår ikke, hvorfor det skulle være så godt med Klaus Schwabs og Ida Aukens: You will own nothing and be happy. Hvor man skal være en slave af systemet og gøre sig fortjent til de fornødenheder, staten tildeler en. Fortæl mig lige, hvorfor det skulle være så godt. Du må jo mene det, eftersom du ikke svarer på mine spørgsmål, og eftersom du har deltaget i det store eksperiment med at påtvinge os coronasprøjterne og udskamme befolkningsgrupper.

Jeg savner stadig svar på retsstillingen for de ikke vaccinerede. Os, der ikke ønsker at deltage i det ”frivillige” eksperiment. For jeg går ud fra, at det stadig er frivilligt – da jeg ikke har underskrevet en frivillig samtykkeerklæring. Her er vi mange, der gerne vil bede om dit svar.

Er der noget galt med at være et menneske? Er du kommet i tvivl om, om menneskelighed er godt? Vil du hellere ”opgraderes” med noget kunstig intelligens og sære ingredienser fra diverse sprøjter, mens sprøjtefirmaernes indtjening stiger til astronomiske højder? Når jeg ser på mine fire børnebørn, så ser jeg total perfektion. Enhver indgriben er et overgreb. Intet kan ”forbedre” dem. Ingen ”vacciner”, ingen kunstig intelligens, ingen mind control. Det jeg ønsker for dem er tryghed, kærlighed og frihed.

Hvad ønsker du for din familie? Hvad vil du arbejde på? Vil du nogensinde svare mig på disse spørgsmål?
Vi er mange, som venter på dit svar.