Udgivet: 28 september 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen:

Se denne video med James Corbett fra The Corbett Report hvor han beskriver mediernes uindskrænkede magt. Den er vigtig af flere årsager, – hovedsageligt fordi det faktum, at vi alle er underlagt nyhedsstrømmenes opinionsdannende påvirkning gør os sårbare og til nemme ofre for manipulation.

Derudover beskriver den en kraftigt tiltagende censur i Europa af nyheder der går imod de store bureauers beretninger. Ytringsfriheden er truet og denne gang er det med EU-politikernes, mediernes og World Economic Forums billigelse. Men hvad med dig? Er censur det nye sort i den vestlige verden? Kan demokratiet overhovedet overleve uden en kritisk presse? Er pressen i virkeligheden blevet til den “fjerde afmagt”, tandløs, afrettet og uden mod eller kløer?

Corbetts intro

Jeg lagde mærke til en sjov ting, da jeg gennemlæste “propaganda-nyhederne” for nylig: alle historierne om Dronning Elizabeth II´s død sagde nøjagtig det samme! Hvad sker der her, og hvorfor betyder det noget?

Tag med James på en vild tur gennem nyheds-kanalernes historie og dannelsen af ​​konstruerede sandheder, mens han udforsker hvad der er sagt og gjort gennem tiden.

Dem der kontrollerer nyhederne kontrollerer verden! i denne uges udgave af The Corbett Report.

Se på Arkiv / BitChute / Odysee / Substack

KIS-redaktionen

Leave a Comment