Udgivet: 20 oktober 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Af Janet Levy – 15. oktober 2022

Mennesket vil styre naturen

Den der kontrollerer vejret, kontrollerer verden.” Disse ildevarslende ord blev udtalt i 1962 ved Southwest Texas State University af daværende amerikanske vicepræsident Lyndon B. Johnson. I denne tale fra den kolde krigs æra hentydede han til, hvad der kunne ske efter “udviklingen af en vejrsatellit, der vil tillade mennesket at bestemme verdens skylag og i sidste ende kontrollere vejret.”

Afprøvet i Vietnam

Senere, som præsident, ville LBJ godkende Operation Popeye, sprøjtning af sølv og blyjodid i monsunstormskyer over Cambodja, Laos og Vietnam for at lette amerikanske militæroperationer ved at forårsage jordskred og udvaskning af flodovergange. Dette blev afsløret af reporteren Jack Anderson (i en 18. marts 1971 klumme i Washington Post), Seymour Hersh og Pentagon Papers i New York Times. Amerika og verden vågnede op til muligheden for, at geoengineering kunne være en del af usynlig krigsførelse ved at producere skydække, tørke, storme eller oversvømmelser.

Storstilet vejrmanipulation kan være en realitet i dag. Og mens verden er dybt splittet i klimaforandringerne, er Dane Wigington, grundlægger og ledende forsker af GeoEngineering Watch (GEW), fast besluttet på at afsløre den enorme fare for vores planets fremtid, som han hævder.

Fakta censureres

Han har studeret hemmelige klimaoperationer i over 20 år, gennemsøgt regerings- og militærdokumenter, gennemgået filmoptagelser og udført atmosfæriske datatest. Mest bekymrende, siger han, er det faktum, at videnskabelige undersøgelser om emnet bliver censureret og kritiske data undertrykt.

The Dimming

Wiginton producerede for nylig The Dimming: Exposing the Global Engineering Cover-up, en dokumentar, der advarer offentligheden om de alvorlige konsekvenser i atmosfæren og for menneskers sundhed og økosystemer. Han hævder, at geo-ingeniører sigter mod at udsende 10-20 millioner tons nanopartikler op i himlen årligt. Som den fine aske fra store vulkaner kan de blokere solstråler.

Wigington oplyser, at de bliver sprøjtet ind i atmosfæren fra fly, ligesom jodid der bruges til kunstig regn. De efterlader allestedsnærværende chemtrails, som bortforklares af medskyldige videnskabsmænd og medier som contrails (eller kondenserede dampspor fra fly). Men Wigington siger at han har studeret indholdet og afviser forklaringen. Han udtaler, at kondens er begrænset i flyvende højder på grund af lav luftfugtighed, og det er umuligt for kondensat at blokere for så meget solenergi. Chemtrails spiller en stor rolle i denne igangværende interferens med atmosfæren.

Skydække spredes

I de sidste par år har Wigington og hans kolleger indsamlet videooptagelser af fly med synlige dyser, der slukkes og tændes, og endda afdækket film af B-17`ere fra Anden Verdenskrig, der slukker for en sprøjte dispersion. De har undersøgt luftpartikler nedefra, ovenfra og gennem det sammenflydende lag af dis der udsendes af store fly i 40.000 fod. De har opdaget betydelige og voksende mængder af aluminium, barium og strontium, der bliver hængende og udvider sig til skydække.

Klimateknik

Ekstraordinært kraftige radiofrekvensmikrobølger bruges derefter til at manipulere skydækket fyldt med nanopartikler, siger Wigington. Højere frekvenser opvarmer det belastede skydække og skaber trykzoner i de øverste niveauer af atmosfæren, der styrer vindstrømme for at flytte luftmasser og manøvrere vejrsystemer. Lavere frekvenser afkøler luften og gør den rolig.

Sådanne klimatekniske operationer mætter også vores atmosfære med lysspredningspartikler, der ændrer lysspektret, dets kvalitet og intensitet. Dette påvirker fotosyntesen og plantesundheden. Med ozonlaget beskadiget som følge heraf, udsætter dette også jorden og dens indbyggere for høje niveauer af stråling – UVA, UVB og UVC.

Indstrålingen mindskes

Wigington forklarer, at aluminiumspartikler er meget reflekterende og reducerer direkte sollys. De er også tørremidler, der reducerer atmosfærisk fugt og relativ fugtighed, hvilket forstyrrer den hydrologiske cyklus. GEW-forskere hævder, at disse stratosfæriske sulfat-aerosoler har forårsaget en ophobning af lysspredende partikler i atmosfæren, hvilket skaber en dæmpende effekt. Disse hensynsløse eksperimenter på globalt plan, forårsager utallige skader på planeten, dyr og menneskers sundhed. Nedbøren er angiveligt steget 10-30 % som følge heraf.

Kina og vejrmanipulation

Over 50 lande er uafhængigt involveret i skabelsen af dette Frankensteins monster – Australien, Indien, Rusland, Thailand, Sydafrika og selvfølgelig Kina. Wigington peger på de lammende snestorme i Beijing i 2009, den tidligste registrering af sne i 22 år. Tilsyneladende havde byens Weather Modification Office tyet til sky-frø ved at droppe sølviodid i atmosfæren for at få vanddamp til at krystallisere ved lavere temperaturer end normalt.

GEW har forsket i manipulation af orkaner gennem frekvenstransmission, patenterede processer, som har eksisteret i et stykke tid. Faktisk eksisterer vejrmodifikationspatenter i hundredvis. De opfordrer til såning af storme fra oven med fly, hvorefter jordbaserede frekvenstransmissionsfaciliteter kan øge nedbøren i nogle områder og mindske den i andre.

Project Cirrus

Project Cirrus forsøgte allerede i 1947 at påvirke en orkan. Projektet var et samarbejde mellem General Electric, U.S. Army Signal Corps, Office of Naval Research og det amerikanske luftvåben. I det første forsøg fløj 53rd Weather Reconnaissance Group langs regnområderne af en orkan og tabte 180 pund knust tøris ned i skyerne. Den efterfølgende ændring i orkanens retning blev krediteret denne seedning, men senere, som følge af retssager, blev menneskelig indgriben i vejret forbudt.

Der har været flere projekter siden, der forsøgte at svække cykloner og forstyrre orkaner, men for at dække over dem, blev de afvist som ineffektive. GEW har dog fanget optagelser af orkaner som er styrede ved at bruge radiofrekvenssendere til at manipulere de partikler, der sprøjtes fra fly. GEW har også NASA-satellitbilleder, der viser manipulation af cykloner ud for Afrikas vestkyst.

HAARP

High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) er et militærprojekt til 330 millioner dollars som har til formål at udforske elektromagnetisk krigsførelse. Det blev designet til at nå målene i Full-spectrum Dominance (2020) og Owning the Weather i 2025. I første omgang var dets hjemmeside opført på listen og program-formålet lød således: “HAARP er en videnskabelig bestræbelse rettet mod at studere ionosfærens egenskaber og adfærd, med særlig vægt på at kunne forstå og bruge den til at forbedre kommunikations- og overvågningssystemer til både civile og forsvarsformål.” Delen efter kommaet er siden blevet droppet. Regeringen hævder at have lukket projektet ned i 2013, men mange har mistanke om at det stadig er i drift. Det kan potentielt anvendes til vejrkontrol ved at forårsage jordskælv, orkaner, tsunamier og forstyrre kommunikationssystemer.

Mennesket spiller Gud

Alt dette lyder som science fiction – mennesker der spiller Gud ved at ville kontrollere vejret. Ødelægger denne klimateknik klimacyklussen, ozonlaget og bombarderer skove med intens UV-stråling? Dræber den planetens flora fra toppen og ned? Har det været ansvarligt at ændre vindstrømmene i det øverste luftlag? Det har jo indflydelse havstrømmene? Er planeten mere elektrisk ledende på grund af interventionel ionisering af atmosfæren og som forårsager flere lyn og antænder flere brande?

Wigington og hans forskere ved GEW er overbevist om at alt dette er sandt. Er han og hans forskere troværdige? De mener, at det er klimateknik – ikke klimaændringer fra menneskelig aktivitet – der ødelægger planeten.

Foto: Felton Davis

Kilde

KIS-redaktionen

Leave a Comment