Udgivet: 2 januar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen: Dette studie fra Yale Universitetet som bygger på undersøgelser fra 38 lande viser, at covid-19 aldrig udgjorde en så stor fare som den WHO og de danske myndigheder hævdede. Med så lille en risiko for å dø av virusset kunne samfundet sagtens have klaret sig uden alle de ødelæggende tiltag. Der er efterhånden så mange beviser for at staten Danmark har vildledt befolkningen med sin antidemokratiske mis-, dis- og fake-information og det betyder reelt, at demokratiet har brug for en uafhængig medicinsk kontrolmyndighed samt en forvaltningsdomstol. Medierne i Danmark bærer en stor del af ansvaret for at befolkningen er holdt hen i uvidenhed og er blevet ført bag lyset i corona-håndteringen. Som den nyligt afdøde store dansker Lise Nørgaard sagde:

Noget af det værste en journalist kan blive grebet af er autoritetstro

citat: Lise Nørgaard 2017, Journalisten.

Æret være hendes minde.

Det er ikke mindst de store medier, der har pisket frygten for covid-19 op og skabt grundlaget for drakoniske overgreb som vi aldrig før har set mage til på globalt plan.

Af red.PSt – 1. januar 2023

Kilde – Steigan.no

Myndigheder over hele verden har begrundet deres drakoniske foranstaltninger mod coronaepidemien med, at faren for at dø af virussen er stor. Dette har været årsagen til nedlukningen i flere måneder, som igen har ødelagt økonomien og folks levevilkår. Det har været argumentet for at indføre et coronadiktatur, afskaffe demokratiske rettigheder, ødelægge skolegang for børn og unge og forvolde skade på samfund og folkesundhed, der vil vare længe. Der har også været argumentation for politistatsmetoder som tvangsvaccination, tvangsfængsling på “corona-hoteller” og forslagene om at indføre “coronapas”.

Men så viser det sig, at risikoen for at dø af covid har været forsvindende lille.

Udtrykket der siger noget om dette er Infection Fatality Rate (IFR), altså hvor mange af dem, der rent faktisk er smittet, der dør.

I 2020 offentliggjorde WHO en peer-reviewet artikel af den anerkendte epidemiolog John Ioannidis om dødeligheden af ​​covid-19, som viser, at dødeligheden af ​​virussen i forhold til alle inficerede er mellem 0,05 % og 0,31 % i gennemsnit. Det er lavere end ved almindelig influenza.

Artiklen har titlen: Infektionsdødeligheden af ​​COVID-19 udledt af seroprevalensdata og den blev offentliggjort i Bulletin of the World Health Organization, men er nu blevet fjernet fra denne hjemmeside.

Ioannidis er en græsk-amerikansk forsker i medicin, forfatter og professor ved Stanford University. Han har ydet bidrag til evidensbaseret medicin, epidemiologi og klinisk forskning.

Han har modtaget adskillige priser og udmærkelser, og han er medlem af U.S. National Academy of Medicine, af European Academy of Sciences and Arts og er Einstein Fellow. I 2019 blev Ioannidis tildelt NIH’s Robert S. Gordon, Jr. forelæsning i epidemiologi.

Nu har Ioannidis og en gruppe andre forskere offentliggjort et nyt studie om IFR for covid. Den er udgivet i såkaldt preprint af medRxiv, British Medical Journal og Yale University. Forskerne har taget 40 undersøgelser fra 38 lande og bygger deres konklusioner ud fra dataene i disse.

Forskerne skriver:

  • Medianen af ​​IFR var 0,0003 % ved 0-19 år, 0,003 % ved 20-29 år, 0,011 % ved 30-39 år, 0,035 % ved 40-49 år, 0,129 % ved 50-59 år og 0,5001 % ved 60-69 år.
  • På globalt plan kan IFR før vaccination have været så lav som 0,03 % og 0,07 % for henholdsvis 0-59 og 0-69 år.
  • Disse IFR-estimater i ikke-ældre populationer er lavere end tidligere beregninger har vist.

Man kan vende det om og se på chancerne for at overleve en covid-infektion:

Age Infection Survival Rate:

0-19: 99.9973%

20-29: 99.986%

30-39: 99.969%

40-49: 99.918%

50-59: 99.73%

60-69: 99.41%

70+: 97.6% (udenfor institution)

Oversættelse: KIS-redaktionen

Foto: CDC – Unsplash – Steigan.no

KIS-redaktionen