Udgivet: 3 januar 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen: Vi bringer denne artikel af Peter Koenig som han skrev for præcist et år siden. Den er høj-aktuel og beskriver noget vi har hørt om før, nemlig simulerings-øvelser af pandemier, i FN og WHO regi. Event 201 afholdtes 3 mdr. før COVID-19 pandemien blev erklæret af WHO. Hvad sker der hvis der kommer en virkelig “Catastrophic Contagion” med udbrud i Afrika? Må Gud forbyde det.

Af Peter Koenig – 3. januar – 2022 – Global Research

Kan du huske Event 201 den 18. oktober 2019 i NYC, arrangeret af Johns Hopkins Center for Health Security, i samarbejde med WEF (World Economic Forum) og Bill & Melinda Gates Foundation? Selvfølgelig var WHO også til stede, og det samme var alle de globalistiske aktører, inklusive Verdensbanken, IMF og – faktisk FN og mange af dets underorganisationer. Se her.

Dette var en “rundbords”-simulering, som de kalder det – af en corona-pandemi, der kan ramme hele verdensbefolkningen “en af disse dage”…

Det skete mindre end tre måneder senere. Resten er historie.

Nu er de samme aktører på spil igen, men officielt er WEF erstattet af WHO som en nøglesponsor. Grand Challenges Annual Meeting i Bruxelles, Belgien, den 23. oktober 2022 lægger navn til en lignende “rundbords”-simulering, denne gang kaldet “Catastrophic Contagion ” – se her.

Er det en tilfældighed, at mødestedet for denne begivenhed er Bruxelles, hovedkvarteret for EU og NATO?

Mærkeligt at det først dukkede op nu. Og vær sikker på, at WEF var allestedsnærværende.

Faktisk ville intet af denne art ske uden WEF. Fordi WEF er den udførende filial af Big Finance – det “corporate finance-digito-militære kompleks”, der leder verden fra kulissen i Washington.

Det er mærkeligt, at der næsten ikke dukkede noget op fra denne begivenhed i næsten to måneder. Hvorfor blev det holdt hemmeligt indtil nu?

Fokus på Afrika

Nårh, ud over de vasale FN-organisationer og Washington-kontrollerede finansielle institutioner, som Verdensbanken og IMF – inviterede de en ekstraordinær gruppe af deltagere, bestående af 10 nuværende og tidligere sundhedsministre og højtstående embedsmænd i folkesundhed fra Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, Indien og Tyskland. Altså med særlig vægt på afrikanske lande.

Der er ingen tilfældigheder her. Bag lukkede døre diskuterer Forsamlingen af Sundhedsministre fra hele verden i WHO regi, den berygtede pandemitraktat mens disse linjer bliver skrevet. De vil snart stemme om denne uhyggelige “traktat”. Pandemitraktaten vil, som vi ved, (hvis den vedtages med to tredjedeles flertal), tilsidesætte alle nationale myndigheder i sundhedsspørgsmål;

Den vil fra 1. januar 2024 have jurisdiktion over de suveræne nationalstater i de 194 WHO-medlemslande.

Det betyder, at vi vil have et verdensomspændende sundhedstyranni. Se denne korte video (5:45 min) fra en WHO-insider – Dr. Vincent Carroll (18. marts 2022).

Se videoen HER

Hvorfor blev de afrikanske lande inviteret til denne simulering af denne meget-meget skræmmende Catastrophic Contagion? – En blok af lande i Afrika ville ikke anerkende det første forslag til en traktat – de afviste nemlig, indtil videre, pandemitraktaten. Afrikanere ved hvad det betyder. Og de ved endnu bedre hvad det betyder efter at have oplevet denne covid-hoax, som for nogle af deres præsidenter endte dødeligt. Fordi de – nogle afrikanske og en caribisk præsident – var imod vaxx-dagsordenen. De døde pludseligt under mærkelige omstændigheder.

Hvorfor er Tyskland med?

Tyskland har i øjeblikket den mest undertrykkende regering i Europa. Tyskland, en økonomisk og intellektuel supermagt i EU, har også Europas stærkeste modstandsbevægelser – modstand mod covid og den grønne (falske) klimadagsordens fortælling. Modstand mod EU-Bruxelles-direktoratets selvmordspagt for Europa, der fører til et planlagt sammenbrud af den tyske økonomi.

Den hard-core Dr. Karl Lauterbach blev taget i ed som føderal sundhedsminister for omkring et år siden, den 8. december 2021. Vil han overbevise afrikanerne, singaporeanerne og inderne om “fordelene” ved pandemitraktaten for deres lande og for resten af ​​verden?

Vil der være nogle særlige incitamenter i form af “udviklingspenge”, der venter i kulissen for de afrikanske lande? Svært at sige. Men alt er muligt. I vores Orwell-verden er dystopien for længst blevet den nye normal.

En ting er sikker, hvis WHO’s pandemiaftale bliver godkendt, er verden i dybe problemer. Moder Jord kan omdannes til et sanitært fængsel; det kombineret med centralbankernes digitale valutaer – vil være enden på det, vi engang kaldte “frihed”, – og under ørnens øje og den grønne omstillings jernnæve-dagsorden kan det betyde permanent nedlukning.

At forlade WHO vil så være vejen – efterfulgt af at opgive det vestlige monetære system som vi kender det. Parallelle, samfundsbundne valutaer har eksisteret længe – og de kan etableres igen. Det samme kan menneske- og naturbaserede sundhedssystemer. Der er masser af gode og ærlige læger der praktiserer bl.a. alternativ medicin, for at gøre menneskeheden sundere.

Det kan lyde som slutspillet. Men slutspillet blæser måske i vinden – og fra dets støv kan et nyt samfund rejse sig.

Peter Koenig

Hvem er Peter Koenig?

Peter Koenig er geopolitisk analytiker og tidligere seniorøkonom i Verdensbanken og Verdenssundhedsorganisationen (WHO), hvor han arbejdede i over 30 år rundt om i verden. Han underviser på universiteter i USA, Europa og Sydamerika. Han skriver jævnligt for online-tidsskrifter og er forfatter til Implosion – An Economic Thriller om krig, miljøødelæggelse og virksomhedsgrådighed. Han er også medforfatter til Cynthia McKinneys bog “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1. november 2020).

Peter er forskningsmedarbejder ved Center for Forskning i Globalisering (CRG). Han er også ikke-resident senior fellow fra Chongyang Institute of Renmin University, Beijing.

KIS-redaktionen:

I artiklen skriver Peter Koenig om en mulig betaling fra FN til de afrikanske lande for at få dem til at underskrive WHO-pandemi-traktaten.

Det er faktisk allerede sket som man kan høre i denne radioudsendelse fra DR-lyd. Indslaget handler om det påståede afrikanske babyboom, og det beskrives i podcasten hvordan FN har givet multi-millioner til regeringerne i den Afrikanske Union for at få indbyggerne til at bruge mere prævention. Afrika betragtes af FN som et af “arnestederne for befolkningstilvæksten” på jorden. Er simuleringsøvelsen Catastrophic Contagion et forvarsel om at “the next one will get more attention this time” som Bill Gates proklamerede. Svaret blæser i vinden og WHO-traktaten skal for alt i verden stoppes selvom Sundhedsministeriet i Danmark allerede, af Heunicke, har givet det korrupte WHO en forhåndsgodkendelse.

Oversættelse: KIS-redaktionen

Kilde

Foto: Eric McLean – James Wiseman /Unsplash

KIS-redaktionen