Udgivet: 16 august 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

KIS-redaktionen har før bragt artikler med Dr. John Cambell der bruger meget energi på at studere og analysere tal fra de forskellige sundhedsrelaterede statistiske databaser rundt om i verden.

Han fremhæver i nedenstående artikel det faktum, at der i lande med høj vaccinationsrate er stor overdødelighed sammenlignet med lande med lav vaccinationsrate, der har færre døde end forventet. Dette signal bør skabe en alarmtilstand i enhver politiker der jo som bekendt er sat i verden for at have borgerne i centrum for deres beslutninger, – og ikke industrien.

Hvornår ser vi mon en modig dansk politiker der tør gå mod strømmen og skabe fokus på det mange videnskabsfolk i verden i længere tid har forsøgt at formidle til mainstream? Utallige prominente forskere og læger er enten blevet bortcensurerede af EU-algoritmerne eller blevet kaldt konspirationsteoretikere og spredere af fake-news, i deres forsøg på at råbe politikerne op? Må danskerne hurtigt vågne af denne hypnose…….

Artiklen er oversat fra norsk og er først udgivet på steigan.no

Af red. PSt – 16. august 2023 – steigan.no

Dr. John Cambell

Mens nogle lande som Østrig, med en høj vaccinationsrate, rapporterer hele 13,175 % overdødelighed, har østeuropæiske nationer som Rumænien og Bulgarien, med en lavere vaccinationsrate, interessant nok færre dødsfald end forventet, skriver The Vigilant Fox.

Pandemien har ikke kun skabt sundhedsproblemer, men også opsigtsvækkende data, der fortjener nærmere undersøgelse. En sådan observation kommer fra Dr. John Campbell, en pensioneret sygeplejerskeunderviser og velrespekteret figur i det medicinske samfund. Ifølge hans resultater kan kun 0,7% af dødsfaldene i Storbritannien direkte tilskrives COVID-19.

En mere spændende opdagelse er dog den høje procentdel af overdødelighed i Storbritannien og flere andre lande. Denne overdødelighed kan ikke tilskrives COVID, hvilket rejser væsentlige spørgsmål om årsagen. Det er ikke kun isolerede observationer. Omfattende data fra Australien fra april 2023 indikerer en overdødelighed på cirka 16 %. Det ser dog ud til, at Canada gradvist vender tilbage til normalen, dog med potentielle uoverensstemmelser i databasen, mens New Zealand melder om en stigning på 8%.

Dr. John Cambell

Hvad der er endnu mere opsigtsvækkende er fordelingen efter aldersgruppe i England. Data præsenteret af Dr. Campbell viser en bemærkelsesværdig stigning i overdødelighed blandt yngre aldersgrupper, især da vaccinationsprogrammerne tiltog i 2021. Aldersgrupper mellem 25 og 49 har opretholdt en høj overdødsrate gennem 2021, 2022 og ind i 2023. Årsagsfaktorer for disse dødsfald er ikke helt klare. Mens hjertesvigt viser en stigning, som kan tilskrives både SARS-CoV-2 og spikeproteinet fra vaccinen, har andre luftvejssygdomme ikke fulgt trop. Mærkeligt nok har der været en uventet stigning i leversygdomsrelaterede dødsfald under hele pandemien.

Det er ikke kun Storbritannien, der er blevet ramt. Data fra Eurostat, det officielle statistiske kontor for Den Europæiske Union, rapporterer varierende tal for overdødelighed i forskellige europæiske lande. Mens nogle lande som Østrig, med en høj vaccinationsrate, rapporterer hele 13,175% overdødsrate, har østeuropæiske nationer som Rumænien og Bulgarien, med en lavere vaccinationsrate, interessant nok færre dødsfald end forventet.

Mest vaccinerede lande:

  • Finland – 12.4 % flere dødsfald end forventet
  • Irland – 12,16 % flere dødsfald end forventet
  • Østrig – 13,175 flere dødsfald end forventet

Mindst vaccinerede lande:

  • Rumænien – 12 % færre dødsfald end forventet
  • Bulgarien – 8,74 % færre dødsfald end forventet
  • Ungarn – 2 % færre dødsfald end forventet

“Dette [færre dødsfald] er, hvad vi ville forvente overalt, fordi de mennesker, der døde under pandemien, var de mennesker, der var mest sårbare, og derfor døde de et par år tidligere, end de ville have gjort, og de dør ikke nu. Så vi forventer lavere dødsrater globalt overalt i øjeblikket. Men vi ser det stik modsatte af det,” siger Dr. John Campbell.

Denne ulighed og alarmerende høje overdødelighed, i visse nationer, kræver global opmærksomhed. Men ifølge Dr. Campbell er der et mærkbart fravær af respons fra de almindelige medier og politikere. Mens vi kæmper med disse uventede resultater, forbliver det mest presserende spørgsmål:

Hvad er årsagen til disse dødsfald, og hvorfor taler vi, politikere og medier, ikke mere om det?

Oversættelse: KIS-redaktionen

Kilde

Foto: John Cambell

KIS-redaktionen