Udgivet: 23 august 2023 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0

Ovenpå de vestlige mediers utallige forsøg på at dehumanisere det russiske folk gennem uafladelig propaganda, særligt i kølvandet på USA´s proxy-krig i Ukraine der har provokeret Rusland, er det en befrielse at opleve et menneske understrege:

Alle liv betyder noget, også russiske

Lars Von Trier

Det var såmænd den danske filmmand Lars Von Trier der i forgårs ytrede dette på sin Instagram. Opslaget gik verden rundt, mest af alt nok fordi udsagnet går så meget imod det, vi ellers hører i medierne om Rusland og russerne. Vi får se hvor meget han bliver udskammet i propaganda-medierne efter denne gerning.

Lars Von Trier ramte på denne måde atter overskrifterne i verdenspressen efter opslaget på Instagram hvor han skrev:

Massehypnose

I en tid hvor Vesten virker hypnotiseret efter Ruslands provokerede invasion af Ukraine(og Corona), står vores statsminister frem på scenen og byder den ukrainske skuespiller og præsident Volodymyr Zelenskyj velkommen i den danske andedam.

Et billede fra sceancen går verden rundt og beskriver en storsmilende Mette Frederiksen der har øjenkontakt med en ligeså storsmilende Zelenskyj efter den betingede overdragelse af 19 F-16 A/B jager-og bombefly. Særdeles usmageligt og selvforherligende.

Baggrunden for krigen

De færreste i den danske befolkning er vidende om optakten til denne konflikt der nu truer verdensfreden. “Ukraine fører NATO´s og USA´s krig” siger Ukraines forsvarsminister blandt andet.

Medierne i Danmark er såre ukritiske og følger på mange måder den samme strategi som vi oplevede under Corona. Det er meget trist og beskriver et dansk demokrati i stor krise og uden vagthunde,- aviser der før turde hvor andre teg eksisterer ikke længere. Hvad er der dog sket i den danske presse?? Er dette et varsel om hvordan fremtiden i et Public-Private-Partnership vil blive? Faktum er at pressen i alle vestlige lande bringer den samme historie med de samme vinkler. Dette er ikke et demokrati værdigt.

Narrativet er fastlåst og formidles på den samme måde overalt i Vesten.

Se blot her:

Herfra redaktionen skal lyde et stort GODT GÅET LARS

KIS-redaktionen

FOTO: IMDb – Magnolia Pictures