Udgivet: 31 januar 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Klaus Schwab: – Vi infiltrerer regeringer over hele verden

Af Red. Pst29. januar 2022

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit er med, og før dem var Angela Merkel, Sarkozy, Barroso, Tony Blair, Gordon Brown, Eivind Reiten, Mona Sahlin og Viktor Órban med. Hvor – ja, i ‎‎Young Global Leaders (YGL),‎‎ som bedst kan beskrives som milliardærklassens klækkecentral. Det er et forum oprettet under World Economic Forum (WEF).‎

Hvert år udvælges ledere under 40 til at deltage i forrummet, og det følgende år deltager de fleste af dem i, hvad der kaldes ‎‎YGL Alumni Fællesskabet‎. ‎‎ De opretholder således kontakten og er forbundet med tidligere kuld af udklækkede ledere.‎

Blandt de YGL Alumni, der nu er begyndt at sætte deres præg, er den franske præsident ‎‎Emmanuel Macron‎‎, New Zealands premierminister ‎‎Jacinda Ardern‎‎, (hende, der ‎‎vil opdele landet i to klasser‎‎) den yngste finske premierminister nogensinde ‎‎Sanna Marin‎‎, Tysklands sundhedsminister under Covid-lockdowns ‎‎Jens Spahn‎‎, De Grønnes leder i Tyskland ‎‎Annalena Baerbock‎‎, og mange flere.‎

I 2005 var blandt andre de følgende inkluderet i årets kuld: ‎‎Niall Ferguson‎‎, ‎‎Chrystia Freeland‎‎, knaldhård globalistpolitiker i Canada, læs: ‎‎Hvordan Chrystia Freeland organiserede Donald Trumps kup i Venezuela‎‎. ‎‎Larry Page‎‎ medstifter af ‎‎Google‎‎. I år kom ‎‎Haakon Magnus‎‎ til. Det samme gjorde krigshøgen ‎‎Samantha Power‎‎ og ‎‎Nathaniel Rothschild‎‎, den eneste søn og arving til ‎‎Jacob Rothschild‎‎. ‎‎Mabel van Oranje‎‎ er en hollandsk Deep State håndlanger med et utroligt CV.‎

Og sådan fortsætter det.‎

De er der alle sammen, fra Jeff Bezos, Leonardo DiCaprio, Samantha Power, Larry Page, Nathaniel Rothschild til Kjell Inge Røkke og Espen Barth Eide.‎

Og hvis man ikke synes, det er rigeligt, kan man se og lytte til, hvordan “vi”, dvs ‎‎World Economic Forum‎‎, “infiltrerer” regeringer over hele verden. I dette klip fra 2017 fremhæves specifikt Justin Trudeau og “mere end halvdelen af hans regering” og Frankrigs præsident Emmanuel Macron:

World Economic Forum har skabt en kunstig ungdomsbevægelse‎

World Economic Forum mangler ikke penge, så for dem er det det letteste i verden at skabe deres egen “ungdomsbevægelse”, der skal være propagandister for milliardærernes ‎Great Reset. Deres “bevægelse” kaldes ‎‎Global Shapers Community‎‎. Og den har allerede erhvervet sig en ‎‎”Oslo Hub”‎‎.‎

Oslo Hub skriver om sig selv, at de er ‎‎”usædvanligt talentfulde og forskelligartede”‎‎, eller selvretfærdige og prætentiøse, som det også hedder.‎

Oslo Hub, usædvanligt talentfuld, men ikke meget minder om Oslo.‎

På World Economic Forum’s (WEF) hjemmeside kan man læse, ‎‎hvad den ‎ekstremt talentfulde‎‎ gruppe har af intentioner‎‎, og ikke overraskende er det præcis det samme, som milliardærklubben allerede er i gang med.‎