Udgivet: 17 februar 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
Luc Montagnier

Kilderne i Såne har igennem længere tid fulgt Luc Montagnier omkring hans kritiske indstilling overfor Covid-19 vaccinationerne og også selve virussen. Det var meningen at han skulle have deltaget som vidne i Corona Komiteens Grand Jury i denne måned. Luc Montagnier døde i sit hjem omgivet af sin familie.

Vi bringer her en artikel fra News Wire.


‎RIP Luc Montagnier: “Jeg er oprørt over det faktum, at vi ønsker at vaccinere børn …”‎

11. Februar, 2022 af NEWS WIRE

Luc Montagnier, fransk virolog og modtager af Nobelprisen for opdagelsen af hiv, ‎‎døde i en alder af 89‎‎ tirsdag d. 8. februar i Paris, Frankrig.

‎Montagnier udtrykte for nylig sin “harme” over presset på at vaccinere børn, risikoen for Prion sygdom, og den indvirkning, Covid-injektioner kan have på fremtidige generationer.‎

‎Mange er måske ikke klar over, at han efter tildeling af Nobelprisen, bevægede sig væk fra virksomhedernes mainstream tilgang til hiv og AIDS “krisen”, og begyndte at stille spørgsmålstegn ved mange af det etablerede samfunds antagelser omkring behandling af AIDS, og han anfægtede det farmaceutiske imperium, som Anthony Fauci og andre byggede op omkring den tvivlsomme hiv/ AIDS “epidemi”.‎

‎Han endte med at fremsætte nogle kontroversielle synspunkter om COVID, varianter og vacciner og udtalte i januar 2022 i en tale ‎‎til parlamentet i Luxembourg‎‎, at vaccinerne “ikke var reelle, men gift”:‎

‎Disse vacciner er giftstoffer. Det er ikke rigtige vacciner. mRNA koden kan transskriberes i hele kroppen, ukontrollabelt. Ingen kan sige, hvordan dette vil påvirke os hver især. Dette er derfor en frygtelig ubekendt. Og faktisk er vi nu ved at opdage forskning offentliggjort for over et år siden, vedrørende det faktum, at disse mRNAs indeholder et område, hvilket vi kan kalde Prion, som er et område i stand til at generere protein modifikationer på en uforudsigelig måde. I min egenskab af læge er jeg bekendt med 21 personer, der fik 2 doser Pfizer-vaccine, og en anden person, der modtog Moderna. De 21 døde af Creutzfeldt-Jakobs sygdom forårsaget af Prioner. De 3 vacciner Pfizer, AstraZeneca, Moderna indeholder en sekvens i form af gen-informations teknologi, som transformeres til en Prion. Der er derfor en kendt risiko for menneskers sundhed.”‎

https://twitter.com/Anaiss_tea/status/1481570961992429569?s=20&t=HOQvrP60PyfNswmsvzg-Hg

Men det var i et af Montagnier’s sidste større interviews med ‎‎France Soir‎‎, at han drog “videnskaben” bag regeringer og vaccine beslutningstagere i tvivl. Han anbefalede en indstilling af injektionerne for yderligere at undersøge ‎‎risikoen for Prion sygdom‎‎, særligt for at adressere de seneste tilfælde, hvor mindst fem mennesker er døde af ‎‎Creutzfeldt-Jakob‎‎ Prion sygdommen:‎

Det drejer sig om helt forskellige mennesker, der ikke har noget til fælles, bortset fra at de omkring april-maj i år blev vaccineret med Pfizer. Snart dukkede de første tegn på sygdommen op – i første omgang ikke så mærkbare, men i forbindelse med Creutzfeldt-Jakobs forværres tilstanden meget hurtigt. Alle disse mennesker døde inden for 2-3 måneder efter at være blevet vaccineret.”‎

‎I dette korte klip fra interviewet (med engelske undertekster), udtrykker Montagnier sin “harme” over presset på at vaccinere børn, risikoen for Prion sygdom, og den indvirkning, disse vacciner kan have på fremtidige generationer:‎

‎Uanset om du er enig eller ej, kan du ikke sige andet end at Luc var fritænker til det sidste. Og vi kan alle blive enige om, at verden har brug for flere fritænkere.‎

Oversættelse: KIS-redaktionen.