Udgivet: 1 juli 2022 Udgivet af: Kilderne i Såne Kommentarer: 0
R.I.P Dr. Zev Zelenko

‎Tak Dr. Zev Zelenko (1973-2022), en helt for alle patienter og læger‎

June 30, 2022.

‎AAPS sørger over Dr. Vladimir “Zev” Zelenko, der efter lang tids sygdom er gået bort. Zelenko inspirerede læger til at redde millioner af liv ved at behandle COVID-19 tidligt med hydroxyklorokin. Dr. Zelenko’s modige standpunkt til fordel for patienter og lægernes evne til at behandle dem, vil for evigt leve videre i hans navn.‎

‎Da vildledte, offentlige sundhedsmyndigheder krævede, at læger undlod at bruge hydroxychloroquin og andre billige lægemidler til tidlig behandling af COVID-19 patienter, vaklede Dr. Zelenko ikke i sin dedikation til patienterne. Han delte generøst sin “Zelenko-protokol” med alle andre læger, hvoraf tusinder brugte den til at redde livet på millioner af patienter, der led af COVID-19.‎

‎Dr. Zelenko’s ledelse i, hvordan man behandler COVID-19 patienter, er tidløs, idet han ikke lod sig skræmme af myndigheder, der uretmæssigt blandede sig i brugen af hans strålende behandlingsprotokol. Zev’s lysende eksempel er, hvad alle læger bør stræbe efter at være, og han vil fortsætte med at være en rollemodel for lægestanden i kommende generationer.‎

‎Vores taknemmlighed og bønner går ud til hans familie. Vores arbejde med medicinstuderende på AAPS vil fortsætte med at tilskynde, at alle stræber efter den udødelige høje standard, der er sat af Zev, og søger at opnå den, så godt vi kan.‎

‎Zev syntes at være en engel sendt til os, og vi kunne kun glimtvis forstå, hvor vidunderlig han virkelig var og fortsat er. Han forlader denne verden med vores endeløse taknemmelighed og efterlader lægestanden en uvurderlig arv.‎

Oversættelse: KIS-redaktionen.